До Мінська прибув двійник Путіна – росЗМІ

Президент РФ Володимир Путін прибув до Мінська, щоб взяти участь у саміті Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Відео, на якому російський диктатор сходить з трапу літака, опублікували російські ЗМІ.

Водночас у мережі коментатори вказують на декілька дивних моментів у відео та з цього роблять висновки, що замість російського президента у Мінськ прибув його двійник.

Так, на їх думку, до Мінська прибув головний двійник Путіна, якого в народі прозвали “Васіліч”. Цей “підробний” Путін поводиться занадто жваво, а ще – абсолютно нехарактерно для російського президента – не дотримується дистанції та тисне всім руки.

До того ж, зустрічати Путіна в аеропорт навіть не прибув самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Крім того, поруч з Путіним не було охоронця зі спецвалізою яка нібито постійно супроводжує його на важливих заходах.

На сесію Ради ОДКБ також збираються президенти Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, Киргизії Садір Жапаров, Таджикистану Емомалі Рахмон. Прийматиме гостей президент головуючої у 2023 році в ОДКБ Білорусі Олександр Лукашенко.

Водночас представники Вірменії не приїхали на зустріч. Попередньо вони попросили зняти з порядку денного питання допомоги своєї республіки.

Пезидент Росії Володимир Путін використовує щонайменше трьох двійників. Для більшої схожості з главою Кремля їм зробили пластичні операції.

Японський аналіз штучного інтелекту показав, що у російського президента Володимира Путіна справді є двійники. Дослідили обличчя, голос і рухи тіла. Коли Путін прибув в окупований Маріуполь у березні, то був на 40% схожим з президентом на параді. Між Путіним на Кримському мосту і Путіним у Маріуполі є лише 18% схожості за розпізнаванням обличчя.

Аналіз експертів з розпізнавання облич ШІ чітко демонструє високу ймовірність наявності щонайменше двох двійників, – йдеться у звіті.

Read Previous

В окупованому Джанкої пролунали вибухи

Read Next

Армія Ізраїлю ліквідувала ще одного командира ХАМАС

Most Popular