Він Дізель відреагував на звинувачення у сексуальному насильстві

Американський актор Він Дізель відреагував на звинувачення у сексуальних домаганнях. Як відомо, його колишня помічниця – Аста Йонассон – вже подала на нього до суду. Жінка вимагає оштрафувати актора на $10 тис.

У свою чергу Він Дізель заперечує будь-які звинувачення. Про це пише CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змушувала їсти банани з інтимних місць: співачку Lizzo звинуватили в домаганнях

“Дозвольте мені бути дуже ясним, Він Дізель категорично заперечує цю претензію повністю. Він вперше почув про цю більш ніж 13-річну заяву, зроблену нібито дев’ятиденним працівником. Є чіткі докази, які повністю спростовують ці дивовижні звинувачення”, – заявив адвокат актора.

Нагадаємо, Йонассон заявила, що актор напав на неї в номері готелю Атланти в 2010 році, коли вони працювали над фільмом “Форсаж 5: Пограбування в Ріо”. А через кілька годин після звільнив. Аста зазначила, що він силою обмацував її груди та цілував її після того, як він провів ніч, розважаючи кількох жінок у своєму готельному номері.

У позові йдеться, що Він Дізель проігнорував чіткі заяви Йонассон про те, що вона не згодна на секс. Жінка розповіла, що актор змусив схопити його статевий орган, хоч вона кричала, щоб він зупинився. Потім, за словами Йонассон, Дізель притиснув її до стіни та мастурбував – він дозволив вивільнитися, лише коли закінчив. Після цього актор залишив номер готелю.

Колишня помічниця актора пояснила, що роками зберігала мовчання, бо “боялася виступити проти одного з найкасовіших акторів світу” та боялася, що її виженуть з кіноіндустрії.

Read Previous

ЗСУ можуть залишити Авдіївку – естонський військовий

Read Next

⚡Український фільм НОМІНОВАНО НА ОСКАР-2024 / Стрічка про МАРІУПОЛЬ вражає світ

Most Popular