Штучний інтелект від Google: на що здатний ImageFX

Компанія Google оголосила про запуск нового штучного інтелекту під назвою ImageFX, який дозволяє перетворювати текст на зображення, повідомляє “Вагомо”. Цей інструмент розроблено на основі Imagen 2, найновішої моделі від DeepMind, що є підрозділом Google, спеціалізованим на розробці технологій штучного інтелекту. ImageFX забезпечує створення зображень високої якості, пропонуючи користувачам інтерфейс, який дозволяє швидко та безпечно генерувати зображення з тексту.

Важливо зазначити, що Google також розробила MusicFX, генеративний експеримент на базі штучного інтелекту, який перетворює текст на музику, дозволяючи користувачам створювати мелодії тривалістю до 70 секунд. Ці інновації відкривають нові можливості для творчості та спілкування через цифрові медіа, дозволяючи користувачам легко ділитися своїми творами з друзями.

Крім того, Google продовжує інтегрувати штучний інтелект у свої продукти, додавши три нові функції на базі ШІ до тестових збірок браузера Chrome версії 121 для Windows та macOS. Ці функції, які згодом будуть доступні в стабільних збірках, включаючи мобільні пристрої, мають на меті поліпшити користувацький досвід, зокрема через розумне угруповання вкладок в залежності від їхнього змісту, спрощуючи управління великою кількістю відкритих сторінок.

Read Previous

США ВІДРЕАГУВАЛИ на можливе звільнення ЗАЛУЖНОГО. БУДАНОВ зробив нову ЗАЯВУ

Read Next

ЗСУ рознесли АЕРОДРОМ у КРИМУ. З’явились НОВІ деталі. Заява ГУМЕНЮК

Most Popular