Як ССО захопили позицію ворога – відео

Підрозділи ССО провели операцію “Говерла”.

Її метою було захоплення опорного пункту противника на панівній висоті.

Сили оборони кілька місяців не могли захопити його.

“На одному з операційних напрямків підрозділи ССО провели складну та ефективну спецоперацію, в результаті якої Сили оборони змогли покращити своє оперативно-тактичне положення”, – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Сил спеціальних операцій ЗСУ: Зеленський показав кадри бойової роботи воїні

Оператори висунулися для проведення спеціальних дій під прикриттям засобів вогневої підтримки, засобів радіоелектронної боротьби та БпЛА.

“Завдяки злагодженій та професійній роботі операторів ССО противник був вибитий з опорного пункту, а двох горе-десантників противника було захоплено в полон. Після проведення зачистки та встановлення повного контролю над опорним пунктом противника на висоту були заведені визначені підрозділи Сил оборони”, – додали військові.

Сили спеціальних операцій ЗСУ під Бахмутом успішно знищують російську артилерію та засоби радіоелектронної боротьби. Так, нещодавно завдяки аеророзвідникам одного з підрозділів ССО України було уражено комплекси РЕБ “Тірада” та “Леєр-2”.

Раніше показали роботу снайперів Сил спеціальних операцій на Донецькому напрямку. Вони влучними пострілами звільняють Україну від окупантів.

Read Previous

Загроза з моря: в ЗСУ сказали, чому росіяни економлять “Калібри”

Read Next

Польща ПРОМОВИСТО відповіла Путіну. У КРИНКАХ – прапор України! Кремль віддає МІЛЬЯРДИ Ірану

Most Popular