Росіяни стягнули в Авдіївку елітні підрозділи – військовий

Російські загарбники стягнули в Авдіївку Донецької області свої елітні війська.

Проти українських сил там воюють сім ворожих бригад. Про це у коментарі “Українській правді” розповів командир підрозділу “Terra” у 3-ій окремій штурмовій бригаді Микола “Абдула” Волохов.

За його словами, ситуація в Авдіївці складна.

“Маємо інформацію, що проти нас стоїть сім ворожих бригад. Скажу так, це більше, ніж з нашого боку. Ми поставили рекорд зі знищення живої сили і ворожої техніки за один день. Але поки що святкувати і радіти особливо нема чому, тому що ворог надскладний, він закинув сюди свої елітні підрозділи. Це можна порівняти з тим періодом, коли під Бахмутом ще були “вагнерівці” до того, поки ми їх звідти не вибили, але мабуть навіть складніше”, – сказав Волохов.

Військовий також наголосив, що ворог стягнув в Авдіївку елітні регулярні війська, а також зведені елітні підрозділи. Російські загарбники активно застосовують артилерію та дрони.

“Ворог дуже активно намагається проводити флангові маневри, намагається не тільки кількісно, а кількість піхоти у них тут дуже значна, але і якісно призвести до ситуації, коли ми будемо в невигідному становищі. Ми знаходимо цьому раду, не даємо їм можливості реалізовувати їхнє бачення і нав’язуємо активно своє бачення”, – додав Волохов.

Українські захисники продовжують стримувати російських загарбників, які не полишають спроб оточити Авдіївку. Збройні сили України там стійко тримають оборону, завдаючи окупантам значних втрат. Про це вранці 16 лютого повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Згідно з прийнятим рішенням, відбувається планове підсилення підрозділів та здійснюється маневр військами на загрозливих напрямках.

Read Previous

ЗСУ “закобзонили” понад 400 тис. окупантів

Read Next

💥Аж слова забыл / Киркорова пустили на фронт @NEXTALive

Most Popular