“Майдан-3”: Буданов розповів про провал найдорожчої ІПСО в історії росіян

Російська Федерація планувала, але не змогла реалізувати проти України найдорожчу в своїй історії інформаційно-психологічну операцію.

В межах цієї операції вони спланували створити ситуацію, при якій поставити під сумнів легітимність прийняття рішень в Україні в період після 20 травня цього року. Про подробиці повідомив начальник ГУР Кирило Буданов у кулуарах форуму “Україна. Рік 2024”, який відбувся 25 лютого у Києві.

“Вони не знайшли нічого кращого, як назвати цю операцію “Майдан-3″ – вона так офіційно в їхніх документах і називалася. Це максимально дорога операція для них і вона вже практично провалилася”, – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи передавав Іран росіянам свої балістичні ракети – Буданов поставив крапку

За словами начальника ГУР, в межах цієї операції вони спланували наступне: створити ситуацію, при якій поставити під сумнів легітимність прийняття рішень в Україні в період після 20 травня цього року.

“Вони розраховували на певну смуту в українському суспільстві у звʼязку з цим, яка буде спроектована на наше військо. Після цього, посіявши двоякі думки в нашій армії, в першій половині червня вони планували нанести воєнну поразку на сході, користуючись розхитаною заздалегідь ситуацією в армії”, – пояснив Буданов.

Водночас Буданов наголосив, що росіяни не зможуть нанести воєнну поразку, і ця їхня спецоперація вже провалилася.

В Росії залишилося ще шість літаків дальнього радіолокаційного виявлення та управління (ДРЛВ) А-50.

Якщо ЗСУ зіб’ють ще одну таку машину, то цілодобове чергування ворогу доведеться припиняти. Про це сказав очільник ГУР МО Кирило Буданов під час виступу на форумі “Україна. Рік 2024”.

Read Previous

Росіяни 24 лютого розстріляли українських військових, які здалися в полон: відео 18+

Read Next

У Польщі ВИСИПАЛИ українське зерно з 8 ВАГОНІВ! Погляньте, що НАКОЇЛИ

Most Popular