Дві петиції набрали потрібну кількість голосів і направлені до Зеленського

Дві петиції про скасування обов’язкової вакцинації проти коронавірусу на сайті президента набрали 25 тис. голосів, а отже, президент України Володимир Зеленський має відреагувати на них.

Про це повідомляє “НВ”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додаткову дозу Covid-вакцини офіційно затвердили в МОЗ

Ініціатором першої петиції є Дмитро Зінькевич. Її подали 23 вересня. Станом на 10:00 15 грудня набрала 25 321 голос.

Автор вимагає президента й парламент “переглянути засоби впливу чиновників на людей” і “заборонити примусову вакцинацію”.

“Не має бути такого, що люди вакцинуються протермінованими вакцинами під страхом звільнення чи неотримання заробітної плати. Прошу надати людям право обирати, хочуть вони вакцинуватися чи ні”, – ідеться в петиції.

Автором другої петиції є Юрій Ахрамейко. Ініціював петицію 27 вересня. Зібрала 25 444 підписи станом на 10:00 15 грудня.

У ній автор вимагає повного скасування карантину й “безглуздого маскового режиму”.

“Попри добровільну вакцинацію вона вже перетворюється на примусову. Це вже зачепило медиків, учителів, вихователів і нянь у дитячих садах тощо. Погрожують і шантажують звільненням. Уже зрозуміло, що світова фейкова пандемія не закінчиться 2-3 дозами вакцини, і далі всіх колотимуть раз на пів року або рік,” – пише Ахкрамейко.

Міністерство охорони здоров’я затвердило перелік організацій, працівники яких мають обов’язково вакцинуватися.

Фармкомпанії Pfizer і BioNTech заявили, що три дози їхньої вакцини забезпечують високий рівень захисту від нового штаму коронавірусу.

Read Previous

Гороскоп для Левів на 2022 рік: коли шукати нову роботу і їхати на заробітки

Read Next

Bloomberg: ЄС затягує розробку санкцій для стримування агресії Росії

Most Popular