В ОСУВ “Таврія” назвали ще один “гарячий” напрямок

Російські загарбники готуються до потужного наступу в районі Новомихайлівки на Новопавлівському напрямку (раніше Мар’їнський).

Ворог перекидає туди значне підкріплення, щоб взяти село. Про це повідомляє начальник відділу зв’язків з громадськістю ОСУВ “Таврія” Дмитро Лиховій в ефірі “Радіо Свобода”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог штурмує Куп’янський напрямок. Снарядний голод там впав вдвічі

За його словами, станом на зараз Новопавлівський – один із “гарячих” напрямків на фронті.

“Там щодня більше штурмів, ніж на Авдіївському напрямку. От, наприклад, вчора 20 на Авдіївському напрямку, а на Новомихайлівці було і на її околицях 30 штурмів. Але оборона тримається, ворог докладає величезних зусиль, однак не має успіху від слова зовсім”, сказав Лиховій.

У понеділок Лиховій також повідомив, що Сили оборони зупинили подальше просування ворога на Авдіївському напрямку в районі населених пунктів Новоселівка, Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.
У лютому українські військові після понад чотирьох місяців виснажливих боїв залишили місто Авдіївка поблизу Донецька, яке ЗСУ утримували з початку збройного протистояння в 2014 році.
Після втрати Авдіївки Сили оборони України також втратили контроль над кількома селами, розташованими на північ і північний захід від Авдіївки.

Read Previous

Українці ЛЮТУЮТЬ! ДИВНА реакція Заходу на ТРАГЕДІЮ В ОДЕСІ. Путін розгортає НОВИЙ ТЕРОР

Read Next

“Не дозволяйте далі використовувати себе для послаблення України” – посол України в Польщі звернувся до фермерів

Most Popular