Сімейне благополуччя швидко випарується: що означає поява дірок на постільній білизні

Іноді на постільній білизні з’являються потертості, а іноді й дірки.

Існує кілька тлумачень прикмети, що це може означати. Але всі вони пов’язані з втратою енергетичного захисту людини в той час, коли вона найбільш вразлива, тобто під час сну, пише ukr.media.

Якщо вірите цим прикметам, прислухайтесь до них.

Дірка, що утворилася на великому простирадлі для подружнього ложа, передрікає появу тріщини у стосунках чоловіка і дружини. Спати на такій постільній білизні категорично неприпустимо, оскільки в утворену енергетичну “чорну діру” швидко випарується сімейне благополуччя.

Простирадло з дірами на ліжку самотньої людини обіцяє їй серйозні неприємності зі здоров’ям, ніч за ніччю поглинаючи життєві сили й позитивну енергію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати постільну білизну, щоб добре висипатись

Категорично не можна застеляти дитяче ліжечко рваним простирадлом. Такий необдуманий вчинок недосвідчених батьків загрожує малюкові підвищеною вразливістю і повною втратою захисту від пристріту або псування.

Слід зазначити, що зашита або заштопана діра абсолютно не вберігає від негативного впливу полотна, цілісність якого вже порушена. Не економте на дрібницях і купіть нове простирадло, інакше здоров’я і благополуччя домочадців опиниться під загрозою.

Постіль вважають одним з найзабрудненіших місць в оселі. Тому до прання постільної білизни слід ставитись відповідально.

Підковдри, простирадла та наволочки потрібно прати принаймні раз на два тижні. Це у тому випадку, якщо ви приймаєте душ перед сном або носите піжаму. Якщо ж ви не миєтеся перед сном або спите оголеним, постільну білизну рекомендують прати частіше.

Read Previous

Це рішення НАТО довело Путіна ДО СКАЗУ! Що чекає УКРАЇНУ тепер? Слухайте до кінця

Read Next

Столтенберг заявив, що НАТО не буде відправляти війська в України

Most Popular