Лідер гурту “Без обмежень” розповів про те, як його діти адаптуються в Японії

Лідер гурту “Без обмежень” Сергій Танчинець розповів про дітей від колишньої дружини Анни, які зараз перебувають в Японії.

Як виявилося, адаптація у новій країні виявилася для них непростою. Про це Танчинець розповів у програмі “Ближче до зірок”.

“Настя вчиться дистанційно, вона рік провчилася в місцевій японській школі. Потім ми зрозуміли, що це не дуже ефективно, у неї мовний бар’єр. Ми повернулися до дистанційного навчання й вона продовжує навчатися в українській школі. Трошки грає на гітарі, пише дуже гарні вірші, мені дуже подобаються”, – сказав співак.

Він розповів, що мріє записати з донькою спільну пісню.

“Я б хотів, щоб вона заспівала й ми зробили пісню. Ми колись планували на “Олімпійському” заспівати ще до війни на тому концерті, який ми вже проведемо після перемоги. Ми з нею говорили, що коли вони влітку приїдуть до України, то я хочу на студії записати її вірші й пісні”, – розповів Сергій Танчинець.

За його словами, 6-річний син Лук’ян росте дуже спритним та кмітливим:

“Лук’ян впертий, часом, капризний, але дуже добрий і радісний. Малий вітер. Думаю, через рік він вже буде на побутовому рівні непогано так розмовляти японською мовою”, – поділився зірка.

Минулого року лідер гурту “Без обмежень” Сергій Танчинець розлучився з дружиною Анною після 15 років шлюбу. Він зазначив, що вони з коханою “пройшли не простий, але чудовий шлях”, проте тепер кожен піде своїм. Додав, що підтримує з дружиною хороші стосунки. Вони залишаються люблячими батьками для двох дітей.

Read Previous

Трагедія в КРОКУСІ. Путін ЗГАНЯЄ всіх НА ВІЙНУ? У Кремлі готове РІШЕННЯ

Read Next

Благовіщення: найзворушливіші листівки з привітаннями

Most Popular