26-річний житель Тернополя за $4,5 тис. став “батьком” трьох литовських дітей

На кордоні з Угорщиною українські прикордонники відділу “Лужанка” Мукачівського загону виявили чоловіка, який вдавав із себе багатодітного батька.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Під час перетину кордону 26-річний житель Тернополя надав на паспортний контроль три нотаріально завірені копії свідоцтв про народження дітей.

Чоловік повідомив, що їде на побачення із сином 2018 року народження і двійнею донечок, які нібито народилися у вересні 2022 року. Згідно наданих документів усі троє дітей народилися у Литві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ухилянтів оформлювали акторами в театр. СБУ викрила нові схеми

Під час перевірки прикордонники з’ясували, що надані документи сфальшовані. Сам пред’явник за 11 місяців до народження двійні жодного разу не покидав Україну, а вказана у свідоцтвах про народження дітей жінка, ніколи не заїжджала на територію нашої країни.

Згодом чоловік зізнався, що через Telegram-канал знайшов ділків, які за $4,5 тис. виготовили документи і запевнили, що він зможе за ними перетнути кордон.

Прикордонники відмовили чоловікові у перетині кордону, а про виявлення в його діях ознак злочину – “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів” надіслали повідомлення до Національної поліції.

З початку року прикордонники Мукачівського загону виявили понад 100 підроблених документів, з якими громадяни намагалися перетнути кордон.

Минулого місяця в Одеській області прикордонники затримали чотирьох чоловіків призовного віку, які обмоталися ізотермічними ковдрами.

У Закарпатській області прикордонники затримали чоловіка, який намагався переплисти річку Тису на надувному матраці.

Read Previous

Майже пів сотні бойових зіткнень та удари по чотирьох пунктах управління росіян. Генштаб доповів про обстановку на фронті

Read Next

ФЕЙГИН: Стало ИЗВЕСТНО! Путин планирует КРУПНОЕ НАСТУПЛЕНИЕ. Началась БОМБЕЖКА Харькова

Most Popular