Путін збирається повністю заборонити українські книги на ТОТ

На тимчасово окупованих Росією українських територіях загарбники вирішили запровадити “законодавчу” заборону на українські книги.

У Москві розробили законопроєкт, який регулює потрапляння до фонду бібліотек “книг інфоагентів”, повідомив Центр національного спротиву.

“На тимчасово окупованих територіях росіяни воюють з усім українським та планують легалізувати заборону української літератури. Нацистська політика Кремля направлена на поневолення підкорених народів та знищення їхньої самоідентифікації. Тому з самого початку окупації росіяни захоплювали бібліотеки та вивозили й спалювали українські книги”, – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни придумали черговий фейк з дискредитації українського підпілля

У ЦНС закликали українців на тимчасово окупованих територіях берегти українську літературу й поширювати її серед знайомих, аби не дати росіянам “зламати код нації”.

“Окупанти хочуть створити правову базу своїм нацистським діям. Москва розробила законопроєкт, який регулює потрапляння до фонду бібліотек “книг інфоагентів”, тобто будь-яких книг, які спонукають до мислення”, – наголосили там.

У квітні торік російський диктатор Володимир Путін видав указ, згідно з яким жителі ТОТ, які відмовляються від російських паспортів, стануть іноземними громадянами чи особами без громадянства. Такі особи мають право проживати на захоплених РФ територіях лише до 1 липня поточного року.

Read Previous

ПУТІН сам не свій! Усі сміються з НОВИХ заяв

Read Next

Дощі та шквальний вітер: оновили прогноз на сьогодні

Most Popular