Найкращий матч Шевченка. “Дженоа” зміг стримати “Аталанту”

У матчі 18-го туру чемпіонату Італії “Дженоа” зіграв у нічию з “Аталантою” -0:0.

Що потрібно знати про гру в Ґенуї?

Ротація від Ґасперіні. Наставник “Аталанти” випустив не всіх найсильніших гравців. Давши проявити себе футболістам резерву.

Домінування гостей. “Аталанта” мала повну територіальну та ігрову перевагу. Господарі були сконцентровані на захисті власних воріт та зрідка виходили в контратаки.

“Дженоа” стримала суперника. Команда Шевченка вміло захищалася. Закривала всі вільні зони, змушуючи суперника по довгу розігрувати м’яч в середині поля. За весь матч гості мали зовсім мало голевих нагод біля воріт суперника.

“Дженоа” за матч не створив жодного моменту

Беззубість атаки команди Шевченка. “Дженоа” за весь матч не створила жодного гольового моменту.

Слабка гра Руслана Малиновського. Півзахисник збірної України вийшов в стартовому складі, але нічим особливо не відзначився. Намагався загострювати та пресингувати, але ефективність його дії була не висока. У середині другої половини гри був заміненний.

Травми. У першому таймі “Аталанта” втратила свого головного форварда Сапату, а після перерви поле покинув капітан “Дженоа” Крішіто.

“Аталанта” недооцінила суперника. Команда Ґасперіні виглядала не мотивованою та не зібраною. Не вистачало бажання. Гості очікували здобути легку перемогу. Але без над зусиль не змогли забити.

Тренерська перемога Шевченко. План українського тренера на нічию спрацював. Події на полі розвивалися, як це планував наставник господарів.

Справедлива нічия. Жодна із команд не награла не перемогу. “Дженоа” зробив ставку на нічию. “Аталанта” була не переконливою в атаці та майже не створила моментів.

Після нічні “Дженоа” залишився на 18-му місці у таблиці. “Аталанта” з 38 очками на четвертому місці. Лідирує у таблиці “Інтер”.

У наступному матчі “Дженоа” зіграє 6 січня проти “Сассуоло”. Початок матчу о 17: 30.

Андрій Шевченко очолив “Дженоа” 8 листопада. “Грифони” під керівництвом українця здобула друге очко у семи матчах.

Read Previous

Керівник митниці Івано-Франківщини обклав “даниною” українських експортерів

Read Next

Дії США щодо Росії полягають в дипломатії та стримуванні – Блінкен

Most Popular