Зеленський гостро відреагував на ідею розділити допомогу США між Україною та Ізраїлем

Якщо у Сполучених Штатах Америки ухвалять законопроєкт про фінансову допомогу, яка не включатиме кошти для України, це буде ганьбою для світу й демократії.

Президент Володимир Зеленський розкритикував плани спікера Палати представників Майка Джонсона винести на голосування окремий законопроєкт про допомогу лише Ізраїлю. Про це він сказав в інтерв’ю PBS NewsHour.

За словами Зеленського, такий крок є проявом чистої політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спікер Джонсон підтримує допомогу Україні – Зеленський

“Якщо Конгрес буде ділити цю допомогу після всього, що сталося, буде ділити на ізраїльську та українську, то це означає, що це питання виборів у Сполучених Штатах”, – зазначив президент.

За його словами, якщо Україна програє у війні, Росія нападе на країни НАТО. Це вже призведе до загибелі американських солдатів.

“Люди в Конгресі повинні двічі подумати, перш ніж просувати ці політичні питання щодо підтримки України, і проголосувати за підтримку всіх країн, чиї життя залежать від цього”, – додав Зеленський.

Україна не зможе перемогти у війні з Росією без допомоги партнерів. Нині запаси озброєнь на фронті не на користь українських сил, заявив президент Володимир Зеленський.

За його словами, нині, наприклад, артилерійські снаряди на фронті кількісно є у співвідношенні 1 до 10 на користь РФ.

Read Previous

Гречка по-французьки: цією стравою ви здивуєте усіх

Read Next

Мокра Кардаш’ян схвилювала мережу кадрами в купальнику

Most Popular