5 критеріїв вибору косметологічної кушетки для спа-процедур

Спа-процедури й косметологічний догляд вже стали нашим повсякденням, як елемент турботи про себе, покращення здоров’я та краси, а в непрості часи – і способом розради та підтримки. Тож медичні клініки, салони краси, спа-центри намагаються привабити відвідувачів не просто якістю послуг, а й комфортом та дизайном. Вибір косметологічної кушетки якраз є основним для підвищення цих показників для ваших клієнтів.

Обирати професійне обладнання варто за такими основними критеріями:

1. Потреби кабінету. Які послуги надаєте догляд за обличчям, масаж, обгортання, епіляція, манікюр, педикюр, перманентний макіяж. Та які очікування мають клієнти та майстри. Кушетка має бути ергономічною для клієнта та легко регульованою для майстра. Висота, нахил спини та кут розташування ніг забезпечать максимальну зручність для обох.

2. Характеристики. Крісло-кушетка в косметологічний кабінет має стати вигідною довгостроковою інвестицією. Перевагу варто віддати міцній конструкції з надійними механізмами від перевіреного виробника. Має бути призначена для інтенсивного використання та очищення поверхні хімічними засобами. Хорошим варіантом стане оббивка з екошкіри, яка пропускає повітря. За санітарними нормами дезінфікувати поверхню треба після кожного відвідувача. Варто й звертати увагу на гарантійні зобов’язання.

3. Розмір. Залежить від простору у кабінеті, розташування вікон та дверей та інших меблів. Також розуміти, що майбутні відвідувачі можуть бути різного зросту і комплекції. Сучасний ринок пропонує крісла різної конфігурації: одно-, дво- та багатосекційні. Для складніших маніпуляцій потрібно кушетку підлаштовувати під різні положення тіла. За варіантом управління також розрізняють механічні, гідравлічні та електричні крісла-кушетки. Механічні найбільш бюджетні. Гідравлічними управляють за допомогою педалі або пульта, що є зручнішим від механічної, але все одно займає додатковий час і ресурс майстра. Електричні – це найвищий клас. Вони безшумні і зносостійкі. А регулювати усі секції можна і разом з клієнтом, що суттєвао зекономить час впродовж робочого дня.

4. Сертифікація. Надійні організації та асоціації рекомендують продукцію сертифікатами. Вони можуть бути від ISO або CE.

5. Додаткові функції. Наприклад, для косметолога зручно зберігати інструменти та препарати якомога ближче до робочого місця. Для цього є кушетки з висувними ящиками та полицями. Для додаткового комфорту варто уточнювати наперед чи є можливість окремо придбати подушки, підлокітники, підголівники аби ще більш затишно облаштувати свій салон.

Купівля онлайн теж відзначається своєю зручністю і швидкістю. Але не тільки. Косметологічна кушетка безпосередньо у виробника спеціального обладнання вартуватиме дешевше, ніж у роздрібному магазині. Також можна обрати свого постачальника та модель ретельно переглянувши всі відгуки і навіть скористатись спеціальним калькулятором окупності обраної кушетки. Високоякісне обладнання для вашого бізнесу це завжди про розвиток, високі стандарти наданих послуг і атмосферну привабливість.

Read Previous

⚡️У Росії ХАОС! Закрили аеропорти. ГУР знищили гелікоптер МІ-8

Read Next

Подкопаєва виклала фото прийомного сина

Most Popular