Улюбленці долі: чиє життя суттєво покращиться у другій половині весни

18 квітня плануйте свою роботу до кінця місяця. Час подбати про кар’єрний ріст. Не бійтеся додаткової відповідальності.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Цього дня не варто мовчати, – говорить астрологиня. – Усе важливе треба проговорити. Не очікуйте ініціативи від оточення. Самі ініціюйте бажані процеси. Призначайте зустрічі, але не поспішайте з прийняттям остаточних рішень. Зачекайте з придбанням офісної техніки й гаджетів. Нове обладнання працюватиме ненадійно. Не залишайте без нагляду свої речі в людних місцях. Пильнуйте за гаманцем. Збільшиться кількість крадіжок. Знижується плодючість організму. Про поповнення в родині краще подбати наступного тижня. Можна планувати візит до стоматолога. У другій половині весни покращиться життя Козорогів, Дів і Скорпіонів. Відчуєте себе улюбленцями долі”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Забувайте про образи, швидко пробачайте і цінуйте людей, які поруч. Завоювати довіру нових знайомих буде легко. Це чудовий день для знайомств. Вам хотітиметься, щоб хтось підтримав у непросту хвилину. Це допоможе здолати відчуття самотності.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Щоранку прокидатиметеся з відчуттям, що все іде не так. Знайдіть у собі сміливість і рішучість діяти, не зважаючи на перепони. Поруч будуть люди, які вас цінують. Але знайти серед них кохану половинку поки не вдасться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Розчаруєтеся у своїх сподіваннях. Це виснажуватиме. Пропозиції щодо заробітку з’являтимуться, але розгубленість та втома завадять зреагувати на них вчасно. Не плануйте роботу на вихідні. Голова і тіло потребують відпочинку.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ваші дизайнерські ідеї допоможуть покращити інтер’єр в оселі. Але не плутайте щедрість з марнотратством. Викинете заощадження на речі, без яких могли б обійтися.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Щоб чогось досягти, доведеться прикласти зусиль. Стережіться авантюр. Працюйте наполегливо. Перепони позаду. Заробітки потішать в кінці тижня. Відмовтеся від пошуку романтичних пригод. Нові стосунки розчарують.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Голова краще працюватиме увечері. Затримайтеся на роботі. Це буде час креативних ідей і мудрих рішень. Вдома не вдасться попрацювати наповну. Рідні та друзі постійно відволікатимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий день весни: кому він підкине грошей і спокусливих пропозицій

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відчуття незадоволення спонукає опустити руки. Схаменіться. Перетерпіть. Попереду щасливі часи. Хочете оновити інтер’єр і гардероб? Заплануйте покупки на вихідні. Вдалим буде придбання одягу, взуття та матеріалів для ремонту.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Працюйте над справами, які розпочали у першій половині місяця. Результатом залишитеся задоволені. Не відмовляйтеся від додаткового навантаження. Отримаєте хороший досвід. Заробітки помітно зростуть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Грядуть зміни на краще. Почуватиметеся надійно і захищено. Плануйте, але не поспішайте з відкриттям власної справи. Зараз час намацати стратегію і розрахувати бізнес-план.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Доведеться використати свої досвід і талант, аби досягти бажаного. Більше часу присвятіть тим, хто потребує вашої уваги. Грошей вистачає. Кохані будуть впертими та непоступливими. Розмова не клеїтиметься. Помиритися допоможуть друзі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Приємний і стабільний день, що подарує відчуття впевненості у завтрашньому дні. Усі негаразди залишаться позаду. Гроші надійдуть вчасно. Сил та творчої енергії вистачатиме на все. Не дозволяйте собі лінуватися. Гарний результат дасть перевірена дієта. Очищуйте нирки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Життя ставитиме перед вибором. Проаналізуйте, чого хочете найбільше. Не поспішайте зі зміною роботи та партнера. Гроші надходитимуть вчасно. Фортуна на вашому боці.

Квітень – час роздумів і відважних вчинків. Ті, хто ризикне і спробує щось нове, виграють. Астрологиня назвала знаки-щасливчики.

Read Previous

Чи схвалить Палата представників допомогу Україні – Пріцкер прокоментувала

Read Next

⚡️Дуров ОПОЗОРИВСЯ в інтерв’ю Карлсону! Ці заяви РОЗІРВАЛИ мережу. Слухайте, що ляпнув

Most Popular