Вперше в історії: неживі моделі позмагаються за корону “Міс ШІ”

Оголошено перший у світі конкурс краси для творців штучного інтелекту – Fanvue World AI Creator Awards (WAICAs). Переможець отримає нагороду $5 тис.

Подія відбудеться через величезне зростання кількості авторів ШІ. Цифрові супермоделі, такі як Емілі Пеллегріні та Айтана Лопес, збирають мільйони підписників, підписують угоди з брендами та заробляють тисячі доларів від своїх фанів, пише Daily Star.

Організатори очікують, що економіка творців ШІ перевищить позначку в мільярд доларів.

“Конкурс Fanvue Miss AI називають “монументальним стрибком уперед”. Його започатковано майже через 200 років після того, як у 1880-х роках відбувся перший у світі справжній конкурс краси”, – йдеться у повідомленні.

Щоб взяти участь у конкурсі, конкурсантки повинні бути представницями першого покоління ШІ, подавати лише зображення, а оцінювати їх будуть за класичними критеріями конкурсу, враховуючи майстерність і застосування інструментів ШІ для створення цифрових шедеврів, а також їхню популярність у соціальних мережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель, якої не існує, вперше з’явилась на обкладинці Playboy – фото

Для вручення перших нагород було сформовано журі, до складу якого увійшли четверо експертів.

Айтана Лопес – одна з найвідоміших творців штучного інтелекту у світі. Вона зібрала понад 300 тис підписників в Instagram і заробляє понад $10 тис на місяць на Fanvue. За останні 6 місяців вона привернула увагу ЗМІ по всьому світу, зарекомендувавши себе як одне з найвідоміших імен в економіці творців ШІ.

Емілі Пеллегріні стала однією з найпопулярніших творців ШІ у світі. Вона має понад 250 тис підписників в Instagram і привернула увагу ЗМІ по всьому світу після того, як отримала запрошення на побачення від реальних зірок спорту та мільярдерів.

Саллі Енн – авторка чотирьох книжок про світ королеви краси. 2020 року Саллі Енн відсвяткувала 75-річчя конкурсу “Міс Велика Британія”, випустивши книжку “Офіційна історія конкурсу” (The Official History of the contest). Вона є авторитетною суддею на реальних конкурсах краси, а протягом останніх десяти років була головною суддею конкурсу “Міс Британія”.

Ендрю Блок вважається одним з найавторитетніших та найвпливовіших маркетологів у світі. Заснувавши та розбудувавши дві агенції, що були відзначені багатьма нагородами, Ендрю зараз є невиконавчим директором та радником ради директорів деяких з найцікавіших PR та маркетингових агенцій у Великій Британії. Ендрю працював PR-радником лорда Шугара понад 20 років, і протягом своєї кар’єри працював з найбільшими знаменитостями, впливовими особами в соціальних мережах та творцями контенту на планеті.

Загальний призовий фонд складає понад 20 000 доларів, а авторка, яка отримає корону “Міс ШІ”, заробить $5 тис готівкою, а також пакет привілеїв, зокрема просування на платформі Fanvue та спеціального піарника, який допоможе розширити охоплення нової аудиторії.

Топ-10 буде оголошено 10 травня, а онлайн-церемонія нагородження відбудеться пізніше того ж місяця.

Іспанська модель ШІ 25-річна Айтана Лопес демонструє своє тіло в купальниках і заробляє на цьому від тисячі доларів за одну рекламу. Зірка мережі часто позує в образах від світових брендів Guess, Brandy Melville і Victoria’s Secret.

Read Previous

Знайдіть птаха на картинці за 9 сек.: головоломка, яка миттєво перевірить вашу уважність

Read Next

Україна наростила виробництво САУ “Богдана”: наскільки збільшився показник

Most Popular