“Міс Всесвіт Україна” вирушила на конкурс краси у Єгипет: фото

“Міс Всесвіт Україна” Ангеліна Усанова вирушила у Єгипет, щоб поборотися за титул Miss Eco International-2024. Конкурс спрямований на популяризацію збереження планети.

У своєму Instagram модель опублікувала кадри з аеропорту й зазначила, що для неї це хвилююча мить.

“Для мене, як для українки це є важливим інтструментом у залученні ще більшої уваги в допомозі українській землі. Моя головна мрія та місія – мир, захист планети та екології. Вірю в найкраще та вже не можу дочекатись. Позаду важка дорога, а попереду шалений ритм і неймовірна атмосфера змагань”, – поділилась Ангеліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше в історії: неживі моделі позмагаються за корону “Міс ШІ”

Ангеліна Усанова – музикант, співачка, авторка пісень, вчитель йоги та медитації. Звуковий цілитель. Пройшла кілька ступенів навчання в ашрамах Шиваванди йоги в Австрії та Індії. Вивчала нутриціологію в Institute for Integrative nutrition (США).

Жінка активно волонтерить. Вона збирає кошти на допомогу сімʼям біженців з Маріуполя, Каховки. Крім цього робила власні живі концерти в Європі. Усанова знає сім мов, враховуючи французьку, німецьку, японську.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Angelina Usanova (@usanova.life)

Раніше Усанова провела благодійний захід на підтримку дітей у прифронтових зонах. Для виходу модель обрала розкішний образ. Вона одягла червону сукню з розрізом до стегна. Образ доповнила зібраним у високий пучок волоссям і яскравим макіяжем. На івенті також з’явилися переможниці конкурсу “Міс Всесвіт” з Великої Британії, Швейцарії, Франції, Данії, Латвії та Німеччини.

Read Previous

Піца на хлібі: як приготувати ситну закуску за рецептом легендарного кухаря

Read Next

“Не витримало серце” – після похорону сина-воїна померла його мати

Most Popular