Гарно жити не заборониш: хто розбагатіє до кінця квітня

25 квітня розпочніть регулярні заняття спортом. Це покращить самопочуття і допоможе схуднути.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Працездатність знижується, – говорить астрологиня. – Не починайте нового курсу навчання. Користі від нього буде небагато. Підводитиме пам’ять. Не слід проводити рекламні акції. Публікації нових постів піддаватимуться нищівній критиці. Внесені у нові проєкти гроші не дадуть прибутку. Найкраще зайнятися ревізією своїх ресурсів. Відмовтеся від збиткових справ. Більше часу приділіть фізичній роботі. Саджайте городину й дерева. Прибирайте присадибну ділянку. Більше гуляйте пішки. Відправлятися в далеку дорогу краще на вихідних. Фінансові справи Тельців, Терезів і Риб підуть угору. Гарно жити не заборониш. Ці знаки розбагатіють до кінця квітня”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не намагайтеся когось у себе закохати. Перше побачення перенесіть на наступний тиждень. Інакше зіпсуєте собі настрій.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Частіше робіть перерви на відпочинок. Брак кисню впливатиме на працездатність. По можливості менше часу проводьте в приміщеннях. Виходьте на свіже повітря.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Переберіть гардероб, змініть колір волосся. Вам пасуватимуть будь-які зміни в іміджі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Здивуєтеся, як багато непотребу назбиралося у вашому помешканні. Приберіть у шафі, в коморі і на балконі. Подбайте про повноцінне харчування і нормальний сон. Зменшіть кількість спожитої кави.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Заводити нові знайомства на зло колишням коханим не слід. Незабаром ця ситуація обернеться проти вас. Покупки в інтернеті розчарують. Якщо хочете оновити гардероб, вирушайте на розпродаж.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Через завантаження на роботі забудете привітати друзів із днем народження. Ніколи непізно зателефонувати і побажати чогось хорошого людині, яку любите і цінуєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здоровий сніданок: чотири продукти, які не варто їсти вранці

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Доведеться виконувати невластиві для вас ролі. Не переймайтеся. Беріться за нове. Зараз усякий експеримент буде для вас корисним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це день великих можливостей. Беріться за справи, які давно відкладали. Куплені речі служитимуть довго. Стережіться укусів кліщів. Перевіряйте свій одяг та шкіру після прогулянки у парку і лісі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це не найкращий період для відпустки. Вам не дадуть побути на самоті. Хтось з оточення постійно псуватиме відпочинок, вимагатиме багато уваги до себе. Краще справи підуть в офісі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Помилково вважати, що лише ваша думка правильна. Радьтеся з партнерами. Не забувайте про економію. Заощадьте частину зароблених коштів. Завдяки цьому згодом вдасться придбати річ, про яку давно мріяли.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не час з’ясовувати стосунки. Вийти переможцем з суперечки навряд чи вдасться. Репутація може постраждати. Поважайте чужу точку зору.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У ваш дім завітають гості. Зробіть приємне близьким людям. Приготуйте щось смачненьке. Прислухайтеся до батьків. Скористайтеся їхніми порадами й життєвим досвідом.

З 22 по 29 квітня гроші йтимуть до рук. Погоджуйтеся на нове співробітництво. Відстоюйте власні фінансові інтереси. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть непристойно багатими.

Read Previous

Синоптики засмутили прогнозом на четвер

Read Next

Стежте за погодою: цей день покаже, чи буде літо спекотним

Most Popular