Як змінилась зірка фільму “Щоденник Бріджит Джонс” Рене Зеллвеґер за 25 років

Американська акторка, продюсерка та активістка Рене Зеллвеґер відзначає 55-річчя. Жінка нагороджена двома преміями “Оскар” і удостоєна зірки на Голлівудській алеї слави.

Gazeta.ua зібрала цікаві факти з життя знаменитості та її фото в молоді роки.

Рене народилася в сім’ї інженера-електрика і медсестри-доглядальниці. Під час навчання в коледжі майбутня зірка займалася гімнастикою і брала участь у драматичному гуртку. Пізніше вирішила обрати акторську кар’єру. Закінчила курси й вирушила до Голлівуду, але їй не вдалося стати успішною і довелося повертатися у рідне місто.

Щоб здійснити свою мрію, Зеллвеґер ходила на всі кінопроби. Вона змогла отримати другорядні ролі у фільмах “Реальність кусається” з Вайноною Райдер і Empire Records, а також головну роль в стрічці “Повернення техаської різанини бензопилою”. Саме ця картина стала вирішальною у її кар’єрі. Під час зйомок жінка зустрілася з майбутньою суперзіркою Меттью Мак-Конегі, який переконав її переїхати в Лос-Анджелес і добитися там успішної кінокар’єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайді Клум опублікувала рідкісне фото з молодшим на 16 років чоловіком

У 2001 році Рене знялась у фільмі “Щоденник Бріджит Джонс”, який став новим етапом у її кар’єрі. За роль самотньої англійки Зеллвеґер отримала першу номінацію як найкраща акторка на премію”Оскар” і британську премію БАФТА. Тоді у пресі говорили, що зірка “поховає” екранізацію своєю худорлявістю, але вона набрала 10 кг для ролі, а потім їх скинула.

Після успіху “Бріджит Джонс” акторка отримала пропозицію зіграти в екранізації популярного бродвейського мюзиклу “Чикаго”. Картина вийшла наприкінці 2002 року й стала касовим хітом і лауреатом шести премій “Оскар”. Тоді Рене отримала свою другу статуетку.

Особисте життя

Задовго до початку акторської кар’єри жінка зустрічалася з металістом Сімсом Еліотом. Музикант страждав від депресії й часто вживав алкоголь і наркотики. Коли Рене порвала з ним, Сімсон покінчив життя самогубством.

Зеллвеґер була заручена з актором Джимом Керрі, а також зустрічалася з музикантом Джеком Вайтом і актором Бредлі Купером.

У 2005 році акторка одружилася з музикантом Кенні Чесні, але через чотири місяці вони розлучилися.

З 2012 року Рене зустрічається з музикантом Дойлем Брамголлі II.

Американська акторка 51-річна Гвінет Пелтроу знялась для журналу Cultured. Перед камерами зірка постала в зухвалих образах. Одягла червоний купальник, поверх якого приміряла шкіряну куртку в тон. Крім цього Гвінет позувала в золотій сукні з глибоким декольте, рожевому максі та прозорій спідниці з мереживними вставками.

Read Previous

“Ми нікуди не подінемось”: У TikTok відреагували на заборону соцмережі у США

Read Next

⚡️Сталось ДОЛЕНОСНЕ! Байден на камеру підписав ІСТОРИЧНИЙ документ

Most Popular