У wine box від Київського КПК доставляють елітні напої, а не бите скло

Вже цього тижня відбудеться визначна подія року для виробників, продавців та дегустаторів вина Wines Spirits Show. Серед аудиторії поціновувачів благородного напою: сомельє, закупівельники HoReCa та мережевого рітейлу, імпортери. Київський картонно-паперовий комбінат (ККПК) також учасник заходу, адже має цілий кейс цікавих паковальних новинок для реалізаторів алкоголю.

Сьогодні світовий ринок алкогольних напоїв переживає бум. Лише у 2024 році експерти прогнозують його зростання на 5,6%. Виробництво алкоголю в Україні за останні три роки з різних причин навпаки зазнало скорочення ледь не на половину, порівняно з довоєнним часом. Та, попри наявні проблеми у галузі, збільшується доля продажів через Інтернет. Причини очевидні: зручність пошуку бажаного напою, простота здійснення замовлень онлайн, удосконалення роботи платіжних платформ, розвиток поштових сервісів, брак часу у покупців для відвідування торгівельних закладів, погодинні обмеження продажу алкоголю, наявність різноманітних акцій та знижок. Продавцям також вигідно реалізовувати продукцію через інтернет-магазин, оскільки вони не витрачають кошти на оренду та утримання торгових площ, мерчандайзинг тощо. Проте для успіху такого бізнесу слід подбати про безпечність доставки товару, особливо, коли мова йде про крихкий вантаж. Цю задачу сьогодні здатна вирішити правильно підібрана упаковка, спеціально розроблена для сегменту e-commerce. Таку на вітчизняному ринку сьогодні пропонує лише Київський КПК.

Андрій Ребро, заступник директора департаменту продаж картону та упаковки з продаж нових видів упаковки ККПК:

“Наше підприємство перше в Україні реалізувало світовий досвід паковання для доставки напоїв, яке розроблено спеціально для електронної комерції. Надійна упаковка надважлива у ланцюжку “продавець замовник”. Адже насолодитися унікальним винним букетом, оцінити переваги крафтових технологій у гурмана не буде можливості, якщо пляшку при доставці буде розбито або пошкоджено. Наші ж інноваційні розробки дозволяють розгорнути щастя, а не бите скло.

Упаковку напрямку e-commerce вже високо оцінили наші клієнти, для яких гарантія безпечної доставки питання репутації. Наприклад, бокси для відправки пляшок вже у наявності на відділеннях нашого партнера Нової пошти. Хочеться, щоб й інші підприємці, бізнес яких пов’язаний з доставкою алкогольних напоїв, зробили ставку на зручність та практичність нашої пропозиції”.

Сучасна упаковка для електронної комерції має відповідати багатьом вимогам: бути безпечною для людей, захищати вміст посилки, економити місце для зберігання та транспортування, швидко і зручно збиратися, підлягати ресайклінгу, мати можливості для зовнішнього брендування. Однак це не всі переваги цього нового продукту гофроіндустрії. E-commerce box здатний значно зекономити гроші продавця, оптимізувати час працівників логістичної компанії або онлайн-крамниці та навіть масштабувати бізнес. Про те, як це реалізовується на практиці, детальніше розповість Андрій Ребро 26 квітня на Wines Spirits Show. Завітайте і самі переконаєтеся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому коробки для піци квадратні: несподіване пояснення

Коробка виготовляються з картону або харчової паперової підкладки, які володіють високою міцністю та здатністю утримувати тепло. Деякі коробки мають вентиляційні отвори, що дозволяють піці виходити пару, щоб уникнути утворення конденсату, який може змочити тісто.

Read Previous

“Кріт” ФСБ коригував ракетні удари по Харківщині

Read Next

На Сумщину проривалась чергова російська ДРГ. Зав’язався бій

Most Popular