“Навіщо цей іспанський сором” – реакція мережі на новий трек Каменських

Співачка Настя Каменських кілька тижнів презентує новий трек “Молоко”.

Хоч прем’єра ще не відбулася, але в мережі бурхливо реагують на пісню. Gazeta.ua зібрала найцікавіші коментарі від відео, які публікує артистка у своєму Instagram.

Одні прихильники в захваті від хіта, інші – критикують зірку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня Потапа розказала про особисте життя після розлучення

“А вам взагалі подобається те, що ви робите в кадрі?”, “Навіщо цей іспанський сором?”, “Підтримую вас. Сила в тому, щоб робити те, що подобається”, “Сантропе і молоко.Де зв’язок?”, “Що разу все гірше і гірше, все нижче і нижче”, “Якось недоречно це все зараз. Відписалась від Потапа, і відписуюсь від вас, бо бачити в стрічці дуже неприємно”, “Мені подобається”, “Щось не дуже”, “Люди, своїх же топите. Що з вами? Настя артистка, ця пісня для сцени”, “Мені зайшло, класна пісня, люди якись злі і нічо вже не подобається”, “Пісня ще не вийшла,а вже задовбала”, – пишуть у коментарях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Крім цього деякі підписники вважають, що у кліпі присутня вульгарність і знецінення жінок.

“Взяти і зрівняти жінку з коровою”, “А потім ми дивуємось чому раптом таке відношення до жінок та відсутність поваги”, “Настю, вас взяли в рабство? Дайте знак. Взагалі як не ви”, “Коли вийшла пісня “Я – Україна”,це дійсно був ваш рівень. Навіщо так занижати планку, до рівня “молоко”, “Дурня якась. Натяк на те, що жінки як дойні корови, то вже ні на яку голову не налазить”, “Склалося враження , що вам самій бридко це показувати. Посмішка вимучена, як у вампіра”, – зазначають під відео.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Раніше Потап підтримав Каменських й написав, що “це буде справжній хіт”. Підписники почали сперечатися з репером і назвали пісню “повною маячнею”. Продюсер не став мовчати і відповів: “Немає сумнівів”, “Пісня запалює”, “Трек в яблучко”.

Read Previous

🔥ЧЕРНИК: Дрони РОЗБОМБИЛИ завод в Росії. Туди ЩЕ НЕ БИЛИ. Путін в ШОЦІ. Крим готується до БОЮ

Read Next

У Білому домі сказали, наскільки вистачить нового пакету допомоги Україні

Most Popular