Дружина Остапчука вимагає звільнити працівницю МОН за “булінг і цькування” у свій бік

Дружина шоумена Володимира Остапчука – Катерина Полтавська – вимагає звільнити працівницю МОН Марію Сімак за хейтерський коментар.

На своїй сторінці в Instagram блогерка опублікувала скріншот, у якому держслужбовиця написала: “Всі чекають, коли ти народиш і тебе кинуть”.

Катерина не стала мовчати і одразу зв’язалася з міністерством.

“Я написала головним у Міністерстві. Продовження роботи Марії на цій посаді буду вважати, як підтримку булінгу та цькування з боку МОН. Це моя офіційна позиція”, – прокоментувала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня Потапа розказала про особисте життя після розлучення

Після чого Сімак заявила, що це повідомлення нібито надіслав її колишній.

“Це план-капкан від колишнього. Вони розлучилися, він зламав її сторінку, потім підписався на мене (вже давно, тому що в мене закрита сторінка і я приймаю вручну всіх, тому точно можу сказати, що вона підписалася не нещодавно), слідкував, а потім вирішив написати, що коли я народжу, чоловік мене кине. Блокбастер”, – написала Остапчук.

У МОН Катерині відповіли, що вони проведуть розслідування й надішлють запит у МЕТА, щоб довести, чи був у когось ще доступ до сторінки Сімак.

“Якщо МЕТА не зможе мені допомогти, то я звернуся з заявою до поліції, нехай вже вони розслідують, чи причетний колишній до сторінки Марії”, – наголосила блогерка.

Раніше Катерина сказала, чи боїться, що ведучий покине її як своїх колишніх. Жінка зазначила, що не лише чоловік може завершити стосунки. Додала, що для неї неприпустимим у стосунках є фізичне насильство, зрада, брехня і жадібність.

Read Previous

РФ призиває в армію жителів захоплених територій Запоріжжя – Федоров

Read Next

Чи можна жінкам йти в штанах до церкви: священики розвінчали поширений міф

Most Popular