Дружина Мірошниченка хоче вдочерити восьмирічну дівчинку: подробиці

Дружина телеведучого Тимура Мірошниченка – Інна – поділилась подробицями всиновлення другої дитини.

У своєму Instagram блогерка заявила, що хоче подарувати сім’ю дівчинці 8-10 років.

“Моя дитина – це дівчинка 8-10 років. У мене в висновку є ще нюанси по соціальній історії й особистим характеристикам майбутньої дитини. Тому пошуки ускладнюються. Але я знаю, що вона є. І чекає на нас”, – пояснила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Періс Гілтон виклала кадри з п’ятимісячною донькою від сурогатної матері

Додала, що таке рішення вони прийняли тому, що у старших дітей значно менше шансів потрапити у сім’ю, ніж у молодших.

“Нова дитина має бути молодше молодшого в сім’ї в ідеалі. Є таке правило щонайменше в Києві серед тренерів школи усиновлювачів. Але я дуже хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім’ю”, – розповіла Інна.

Тімур Мірошниченко з дружиною Інною зіграли весілля у 2018 році. В шлюбі в них народилося двоє дітей – донька Мія і син Марко. У липні 2023 року подружжя всиновило дворічного хлопчика Марселя. Він народився дуже рано з вагою 1,4 кг. Через це у нього є проблеми з психологічним розвитком. Крім цього, у названого сина Мірошниченків викривлена грудна клітка, є травми головного мозку. Також у хлопчика грижа і проблеми з очима. Раніше Мірошниченки повідомляли, що від малюка багато хто відмовлявся. Але їх не зупинило навіть те, що він може ніколи не заговорити.

Read Previous

Росія програє у війні дронів – Forbes

Read Next

💥НАКИ: СРОЧНО! Путин НАЧАЛ убирать НЕУГОДНЫХ! В КРЕМЛЕ ПЕРЕПОЛОХ @MackNack

Most Popular