Ігроман із рушниці застрелив дружину й доньку

У Харкові затримали чоловіка, який із рушниці застрелив дружину та доньку.

24 квітня ввечері підозрюваний прийшов до свого будинку у Харкові, де перебувала його 46-річна дружина та 28-річна донька, повідомила Харківська обласна прокуратура.

“53-річному чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві двох осіб, повʼязаному з домашнім насильством. Між подружжям часто виникали сварки. Чоловік систематично зловживав азартними іграми. Через програші постійно сварився з дружиною, вчинював відносно неї домашнє насильство, вимагаючи гроші. Вкотре програвши велику суму, він знову почав ображати жінку та нецензурно лаятись”, – сказано в повідомленні.

Проте цього разу сварка закінчилася трагічно. Чоловік взяв мисливську рушницю та застрелив дружину. В цей час із кімнати вибігла донька, він перезарядив рушницю та поранив її. Від отриманих поранень жінка померла у лікарні.

Після цього злочинець втік з будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Чорні зброярі” хотіли продати криміналітету трофейні гранатомети і вибухівку

25 квітня правоохоронці затримали чоловіка, який переховувався на горищі одного з гуртожитків у Харкові в Слобідському районі міста.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше чоловік вже притягувався до відповідальності за домашнє насильство стосовно своєї дружини.

На Одещині 16-річному підлітку повідомили про підозру у вбивстві матері і сестри. Злочин стався у місті Ананьїв 6 квітня. 11-річний син загиблої жінки сповістив поліцейських.

Read Previous

Біологічна зброя: ознаки застосування та як захиститись

Read Next

“Чорні зброярі” хотіли продати криміналітету трофейні гранатомети і вибухівку

Most Popular