Суд заарештував очільника Броварської РДА, який в стані сп’яніння влаштував ДТП з чотирма постраждалими

Суд заарештував очільника Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка, який в стані сп’яніння влаштував ДТП з чотирма постраждалими.

Прокурори просили суд обрати голові РДА Броварів запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. У підсумку йому обрали запобіжний захід – два місяці арешту, повідомив Офіс генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні суттєво побільшало ДТП: патрульні навели статистику

Посадовець отримав підозру за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

26 квітня голова районної державної адміністрації міста Бровари Володимир Майбоженко в стані алкогольного сп’яніння збив чотирьох людей, серед них дитина.

Під час перевірки на стан алкогольного сп’яніння драгер показав, що він був не тверезим. Тестування показало вміст алкоголю в крові водія 2,31 проміле – це вдесятеро більше, ніж дозволено законом.

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що Майбоженка буде звільнено.

Read Previous

⚡️СВИТАН: СРОЧНО! Россияне охотятся на ОРУЖИЕ от Запада #shorts

Read Next

Словаки вже зібрали майже €4 млн на боєприпаси для України

Most Popular