Сирський повідомив про загострення ситуації на фронті

На фронті в Україні зараз спостерігається складна обстановка.

Вона має має тенденцію до загострення. Про це під час 21-го засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн” заявив Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

Сирський розповів учасникам коаліції про обстановку на фронті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW проаналізували, чи зможе Україна звільнити окуповані РФ території

“Поінформував учасників коаліції про складну оперативно-стратегічну обстановку, яка має тенденцію до загострення; специфіку здійснення противником авіаударів по об’єктах енергетичної інфраструктури; про наші нагальні потреби в ракетах, боєприпасах, озброєнні, військовій техніці та ключову роль їх своєчасного надходження”, – повідомив він.

Він водночас подякував учасникам засідання та особисто міністру оборони США Ллойду Остіну за послідовну підтримку України та українських Збройних сил.

20 квітня Палата представників США проголосувала за законопроєкт про допомогу Україні. Президент Джо Байден вже підписав цей законопроєкт. Документом передбачено виділення понад $60 млрд. Третина пакета – на поповнення арсеналів США, а пряма фінансова допомога – як кредит.

Після 21-го засідання у форматі “Рамштайн” очільник Пентагону Ллойд Остін підтвердив, що США виділяють 6 мільярдів доларів на військову допомогу Україні у межах механізму USAI.

Read Previous

Створили табір для знищення людей

Read Next

💥Вражає! Тактична підготовка наших правоохоронців #shorts

Most Popular