Ілон Маск несподівано прибув до Китаю

Засновник Tesla американський мільярдер Ілон Маск несподівано прибув у Китай.

В Пекіні він планує обговорити із високопоставленими чиновниками КНР впровадження технології повного автопілота у своїх автомобілях Tesla. Про це повідомляє Reuters із посиланням на власні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали суперника Tesla Model Y

Зокрема, Маск збирається обговорити з високопоставленими китайськими чиновниками розгортання програмного забезпечення повного безпілотного водіння і дозвіл на передачу даних за кордон. Про це виданню повідомила людина, обізнана з цим питанням.

Tesla із 2021 року зберігає всі дані, зібрані її китайським автопарком, у Шанхаї, як того вимагають китайські регулятори, і не передає їх назад до Сполучених Штатів.

Тим часом державні ЗМІ КНР зазначають, що маршрут Маска у неділю вдень включає зустріч з Рен Хунбіном, урядовцем, який очолює Китайську раду зі сприяння міжнародній торгівлі.

Нещодавно американська компанія Tesla Inc. мільярдера Ілона Маска заявила, що знижує ціни на свої моделі в Китаї, Європі та США на тлі падіння продажів і надлишку запасів.

Також автовиробник заявив про зниження вартості у США програмного забезпечення допомоги водієві (Full Self-Driving або повний автопілот) на третину – з $12 000 до $8000 доларів.

Read Previous

Росія скасувала “Безсмертний полк” – у британській розвідці прокоментували

Read Next

🔥У Криму ПРИЛІТ, працює ATACMS! Жахнули по підрозділах ППО, росіяни У СЛЬОЗАХ. Злили НОВІ ДЕТАЛІ

Most Popular