Від посудомийки до світової зірки: як змінилась Ума Турман за 30 років

Американська акторка, продюсерка, сценаристка та модель Ума Турман відзначає 54-річчя. Зірка отримала “Оскар” за роль другого плану у фільмі “Кримінальне чтиво”.

Gazeta.ua зібрала цікаві факти з життя знаменитості та її фото в молоді роки.

Ума Турман назвала на честь індуїстської богині (Ума означає “та, що звучить”). Вона виросла у родині професора та психотерапевтки. З 11 років практикує вегетаріантство.

Будучи студенткою, майбутня зірка приїхала до Нью-Йорка. Працювала посудомийкою і намагалася пробитися у фотомоделі. По-справжньому її помітили тільки після епізодичної ролі в фільмі Тері Гільяма “Пригоди барона Мюнхгаузена”, де вона втілила Венеру у пародію на “Народження Венери”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міка Ньютон показала, який вигляд мала 27 років тому: фото

Слава прийшла до неї після виходу фільму “Генрі та Джун”, де вона зіграла дружину письменника Генрі Міллера. Відвертістю фільм вразив пуританську американську цензуру, у зв’язку з чим отримав прокатний рейтинг порнографії, а Турман стали називати “секс-символом для інтелектуалів”.

Особисте життя

З 1990 по 1992 була одружена з Ґері Олдменом. Розлучилася через його алкоголізм і часті зради.

У травні 1998 року закохалась у партнера по фільму “Ґаттака” Ітана Гоука. Від нього народила доньку та сина. Коли Тарантіно вирішив під час зйомок “Вбити Білла” зачекати, коли Турман народить другу дитину, Гоук пішов від неї.

З 2007 по 2014 роки була у незареєстрованому шлюбі з фінансистом Арпадом Бюссоном. 2012-го року народила доньку.

Доповнюється.

Read Previous

У ПУТІНА закінчились ДРОНИ! Росіяни благають про ДОПОМОГУ у білорусів. КРЕМЛЬ у відчаї

Read Next

РФ будує новий аеродром біля кордону з Україною – знімки

Most Popular