Нова культура алкошопінгу: Київський КПК представив удосконалені пакувальні рішення для пляшок на Wine&Spirits

Елегантність та екологічність, помножені на стовідсоткову надійність: тара для e-commerce від Київського картонно-паперового комбінату не лише зберігає елітну алкогольну продукцію цілою і неушкодженою, а й підкреслює цінність вмісту, створюючи вау-ефект для покупця. Пакувальні новинки, орієнтовані на пляшковий сегмент, виробник презентував на щорічному WineSpirits Show.

Виставка WineSpirits Trade Show відбулась 26-27 квітня у столичному Гольф-Центрі – вже вшосте цей майданчик збирає для нетворкінгу байєрів великих торговельних мереж, постачальників якісних спиртних напоїв, супутньої продукції та інших гравців ринку. Київський КПК, який першим з вітчизняних підприємств розпочав промислове виробництво спецтари для електронної комерції, представив на заході новаторські пакувальні рішення для алкогольної індустрії.

Після презентації на попередній виставці Wine Spirits Ukraine 2023 ККПК удосконалив конструктивні рішення та запустив у серійне виробництво декілька нових пакувальних розробок для виноробних компаній і дистриб’юторів спиртного, а також для рітейлерів і компаній, що спеціалізуються на операціях фулфілменту.

Ідеться як про індивідуальне паковання wine-box, так і про універсальні рішення, адаптовані під особливості скляної тари для різних типів хмільної продукції, що дозволяють сформувати єдиний компактний пакунок вмістом від 1 до 12 пляшок.

Зручна конструкція пришвидшує процес обробки замовлення та забезпечує надійне транспортування вишуканих напоїв. Бокс оснащений зовнішніми захисними виступами особливої форми, які створюють своєрідну демпферну підкладку. Таким чином, у випадку падіння чи удару пошкодитись може лише зовнішня оболонка паковання, але не його внутрішня частина і вміст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У wine box від Київського КПК доставляють елітні напої, а не бите скло

Як продемонстрував проведений комбінатом краш-тест, скляні пляшки убезпечені від биття з усіх сторін. Відтак новація Київського КПК економить не лише витрати матеріалу й часу, але й кошти та репутацію продавця, оскільки відпадає потреба в страхуванні чутливої й дорогої продукції. А ризики отримання рекламацій від клієнтів – практично нульові.

Гофрокартон, з якого виготовлені бокси, повністю підлягає вторинній переробці, а саме паковання може бути повторно використане у випадку повернення товару. Крім того, запечатування коробки відбувається за допомогою клею постійної липкості і не потребує скотчу, а розпаковка за допомогою відривної стрічки дозволяє уникнути застосування гострих інструментів. Це робить новинку від ККПК на 100% безпечною та екологічною.

Ще один плюс wine-box для виробників і продавців алкопродукції – можливість кастомізації паковання. Брендоване “вбрання” для вишуканих напоїв створює у споживачів емоційні враження і спонукає їх робити повторні замовлення.

Наразі зручність і вигоду новації вже оцінили провідні логістичні оператори (Нова пошта, Meest Express) та онлайн-маркети (MAUDAU). А під час виставки WineSpirits стенд Київського КПК зацікавив і провідних виробників та дистриб’юторів алкогольної продукції.

Read Previous

Землю накриває магнітна буря у 5 балів. Скільки днів штормитиме

Read Next

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

Most Popular