“Доля Зеленського вирішена”: у Кремлі зробили нову заяву про Україну та війну

У Кремлі зробили чергову цинічну заяву про Україну.

Зокрема, прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що долю президента Володимира Зеленського нібито вже “вирішено”, а серед українських військових наростає паніка. Про це він сказав в інтерв’ю програмі “Москва. Кремль. Путін”.

Серед іншого, Пєсков висловився про “легітимність” українського президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Політична тварина, яка чує страх” – Кулеба жорстко висловився про Путіна

“Мені здається, що доля Зеленського однозначно вирішена. І зовсім скоро настане момент, коли багато хто, зокрема в Україні, поставить під сумнів його легітимність. У будь-якому разі, навіть із юридичної точки зору це доведеться зробити, і йому якось доведеться виправдовуватися. Але тут для нас головне ми повинні продовжити спеціальну військову операцію, убезпечити себе і виконати ті завдання, які були поставлені спочатку”, – заявив Пєсков.

Він також розповів що “з українського боку на фронтах наростає паніка”. Ця інформація в нього нібито “прямо з перших рук”.

“Нам дуже важливо цю динаміку підтримати, не зупинятися”, – сказав речник російського диктатора.

За його словами, “колективний Захід плюс один”, тестуватиме Росію “на слабо”. “Нам головне це “слабо” не показати”, – додав Пєсков.

Нещодавно Дмитро Пєсков пригрозив Європейському Союзу “збитками”.

Він заявив, що вилучення доходів від заморожених російських активів для фінансування України призведе до “неминучих збитків” для Євросоюзу.

Read Previous

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

Read Next

Прогноз на травень: яка погода буде на Великдень

Most Popular