Підтримка та розвиток бізнесу з сервісом цільових розсилок Telescope

Український бізнес стикається з величезною кількістю викликів, але успішно їм протистоїть та розвивається, використовуючи різноманітні інструменти. Одним із таких інструментів, який допомагає зростати бізнесу, є сервіс цільових розсилок Telescope.

Telescope дозволяє самостійно запустити таргетовану розсилку повністю онлайн. Використовуючи Telescope, ви зможете підвищити продажі, вести постійну комунікацію зі своїми клієнтами, збільшити клієнтську базу, попит на товари та послуги і, відповідно, рівень вашого прибутку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці зможуть отримувати кешбек за товари, зроблені в Україні

Для пошуку потенційних клієнтів сервіс використовує базу для розсилки, яка становить 18 млн людей по всій Україні. За допомогою спеціальних алгоритмів обробки та аналізу великих даних (Big Data), Telescope знайде вашу цільову аудиторію за конкретними критеріями, такими як: стать, місце проживання чи роботи, інтереси, рівень доходу тощо. Отже, ви можете бути абсолютно впевнені, що інформацію про ваші товари та послуги отримають лише потенційно зацікавлені в них клієнти у визначену дату та час.

Сервіс має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, а тому провести першу кампанію буде легко та просто. Самостійно створити та повністю налаштувати власну рекламно-інформаційну кампанію можна онлайн лише за 5 кроків: зареєструватись на сайті, обрати зону розсилки та налаштувати цільову аудиторію за критеріями, створити власне унікальне повідомлення, обрати дату та час запуску. Що ж до результатів рекламної кампанії, то їх можна відслідковувати відразу після запуску розсилки у розділі “Статистика”. Після завершення розсилки Telescope автоматично сформує повний звіт по проведеній кампанії.

Щодо вартості, 1 SMS до 500 символів коштує 1 грн (з урахуванням усіх податків та зборів). Ви сплачуєте лише за ті повідомлення, що доставлені абоненту.

Сервіс доступний для юридичних осіб та ФОП. Контакти та детальна інформація – на сайті telescope.com.ua.

Користуйтесь Telescope та розвивайте ваш бізнес!

Read Previous

Польщі вже слід мінувати кордон з РФ та Білоруссю – генерал

Read Next

У російській армії зростає рівень дезертирства – ГУР

Most Popular