Аналітики назвали найважчу ділянку фронту

Найважча ситуація на фронті нині залишається в районі Очеретиного.

Там росіяни намагаються розвинути свій успіх. Про це повідомляють аналітики Deep State.

Були сподівання, що ворог сконцентрується на убезпеченні лівого флангу та спробує оточити підрозділи Сил Оборони за Бердичами. Однак, видно, що удари йдуть в напрямку Костянтинівської траси.

На Старобільському напрямку тривають активні штурмові дії ворога у Кислівці, вводяться резерви, але успіхи противника явно не відповідають заявленим очікуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Демобілізовано” ще 1250 загарбників: у ЗСУ повідомили про нові втрати РФ

“Бахмутський відтинок – ворог продовжує атакувати в районі Часового Яру, Іванівського та Кліщіївки. Успіху не мав. Донецький відтинок – росіяни атакують в бік Новоолександрівки, мають успіхи. Крім того, ворог проводить штурмові дії у Кераміку, мають частковий успіх”, – зазначають аналітики.

За даними Deep State, атаки в напрямку Новопокровського було відбито.

“Тривають зіткнення південніше Первомайського. Противник просунувся на східних околицях Красногорівки. Були спроби ворога покращити тактичне положення біля Парасковіївки, але вона успіху не мала, традиційно рівень показує 79 ОДШБр. Так само як і атака з Солодкого в бік Водяного, ворога було відкинуто назад бійцями 72 ОМБр”, – йдеться у повідомленні.

За даними аналітиків, на Запорізькому напрямку тривають бої в Роботиному, село все більше перетворюється у одну велику сіру зону.

На Таврійському відтинку загострилася ситуація на острові Нестрига після повідомлення Головнокомандувача про звільнення цієї території.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 115 бойових зіткнень.

Загалом російські загарбники завдали п’ятьох ракетних та 47 авіаційних ударів, здійснили 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це вранці 30 квітня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Read Previous

Камалія натякнула на друге весілля: фото з обручкою

Read Next

🔥Вогонь! Морпіхи ЗСУ заряджають на повну! #shorts

Most Popular