В Ірпінь неочікувано приїхала герцогиня Единбурзька Софі Гелен

Герцогиня Единбурзька Софі Гелен побувала в Ірпені Київської області.

Вона відвідала пам’ятні місця, пов’язані з боротьбою місцевих жителів проти російських загарбників. Про це у Facebook повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, попри постійну загрозу російських ударів, герцогиня Единбурзька особисто завітала в Ірпінь. Її цікавили подробиці евакуації та боротьби ірпінчан за своє місто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відновлення України обійдеться вп’ятеро дорожче за план Маршалла – Bloomberg

“Коли ЗСУ підірвали міст у Романівці, а потім ми евакуювали під ним десятки тисяч мешканців, я й уявити не міг, що буду розповідати історію оборони Ірпеня герцогині Единбурзькій Софі Гелен, а вона буде уважно слухати, підтримувати нас та висловлювати своє захоплення нашим героїчним народом”, – зазначив міський голова.

Він також повідомив, що візит герцогині готувався у секретному режимі й був неочікуваним.

“Трохи ніяково було зустрічати представницю королівської родини Великої Британії без краватки, та я пообіцяв герцогині Единбурзькій, що обов’язково зустрінусь з нею в офіційному костюмі на святкуванні нашої перемоги”, – додав Маркушин.

Перша леді Олена Зеленська зустрілася з герцогинею Единбурзькою Софі, яка приїхала в Україну з робочим візитом.

Для офіційного виходу дружина президента одягла класичний костюм темно-синього кольору і коричневу сорочку. Образ доповнила замшевими туфлями і брошкою у вигляді мапи України.

Read Previous

Андре Тан показав одяг, який категорично не можна одягати на Великдень і проводи

Read Next

Гірше Авдіївки! БЛИСКАВИЧНЕ просування ворога на Донеччині. Ось, куди вони підуть далі. КОВАЛЕНКО

Most Popular