Росіяни знову скаржаться на вибухи

У Росії в Краснодарському краї у ніч проти 2 травня пролунали вибухи в районі селища Афіпський, де розташований нафтопереробний завод.

Причиною стала нібито атака безпілотників, повідомляє російський Telegram-канал Shot.

“Загалом чули три вибухи та характерний звук двигунів, імовірно дронів, що лунав у небі”, – сказано в повідомленні.

Безпілотники начебто пролетіли у бік нафтопереробного заводу, але були збиті ППО на підльоті та впали за кілька кілометрів від нього.

Перший вибух над населеним пунктом пролунав о 3:10. Після цього звук мотора в небі продовжився і було чути ще два вибухи. Попередньо БПЛА летіли у бік НПЗ. Офіційних даних про руйнування та постраждалих немає. Місцевий губернатор про подію нічого не повідомляв.

Водночас у селищі Понирі Курської області РФ були пошкоджені лінії електропередачі. Населений пункт лишився без світла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГУР атакувало третій за потужністю російський НПЗ – ЗМІ

Губернатори Орловської та Курської областей заявили про атаку безпілотників та пошкодження обʼєктів інфраструктури.

В Орловській області, за словами російського чиновника, на території Глазунівського та Свердловського районів були пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури. Це призвело до часткового порушення електропостачання низки домоволодінь.

“На місці події працюють оперативні служби, усуваються наслідки атаки, відновлюється електропостачання”, – йдеться в його заяві у Telegram.

Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що через удар безпілотника у селищі Понирі були пошкоджені лінії електропередачі.

Вчора користувачі соціальних мереж повідомили про наявність дронів в небі над Воронезькою областю, де також було чутно роботу ППО. У ЗМІ писали про пошкодження будинків у Воронезькій області нібито внаслідок збиття одного з дронів літакового типу.

У Росії в ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону також пролунали вибухи.

Read Previous

В Україні потрібно посилити мобілізацію, — екскомандувач військ США Бен Годжес

Read Next

14 постраждалих і багато руйнувань: показали наслідки атаки на Одесу

Most Popular