Чи зможуть окупанти захопити Часів Яр до 9 травня – у ЗСУ прокоментували

Російські окупанти не зможуть захопити Часів Яр у Донецькій області 9 травня.

Окупанти вже кинули на цей напрямок всі ресурси, сказав офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

“Більше зробити вони не зможуть, до чергової сакральної дати у них взагалі нічого не вийде, і їм доведеться знову придумувати нову дату і переносити строки для того, щоб їхній електорат чогось очікував”, – пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випалена земля – Часів Яр показали з дрона

Калашніков каже, що ворог не зможе стрибнути вище своєї голови. Російське військове керівництво “кидає все, що тільки можна, щоб знайти нашу слабину і продавити нашу оборону”.

Ситуація на фронті загострилась. Намагаючись захопити стратегічну ініціативу та прорвати лінію фронту противник зосередив основні зусилля на декількох напрямках, створивши значну перевагу в силах та засобах. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

За його словами, ворог активно атакує по всій лінії фронту, на деяких напрямках – має тактичні успіхи. Відбувається динамічна зміна обстановки, окремі позиції переходять “з рук в руки” кілька разів протягом доби.

Read Previous

Україна має ігнорувати вимоги США не атакувати російські НПЗ – Годжес

Read Next

США ізолюють Путіна від світу #shorts

Most Popular