Мобілізований ведучий Дрималовський показав фронтові будні й зустріч з президентом

Український ведучий Орест Дрималовський, який у прямому ефірі заявив, що мобілізувався до ЗСУ, поділився новими кадрами з служби.

У своєму Instagram захисник опублікував знімки, на яких постав у військовій формі. Він показав розвалені росіянами будинки на Донеччині й зустріч з президентом – Володимиром Зеленським.

Крім цього Орест зазначив, що минулого місяця йому вдалося на декілька днів повернутися до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошовий зізнався, чи спілкується з Зеленським під час війни

“Мій квітневий мілітарний рандом: дивлюсь у світле майбутнє, поки не бачу. Ще один світанок десь на Донбасі. У небі гуде FPV, ховаємось у гаражі розбитого артою будинку. Знищене село біля лінії зіткнення. Шеврони українських бригад на стіні кавʼярні у місті недалеко від фронту. Інтервʼю з президентом і прапор для 79-ї десантно-штурмової. Перший біг-мак за кілька місяців і чудові вихідні у Києві. Суші у Кураховому, буває й таке. Наша киця нарешті стала мамою. Моє вперше з РПГ. Ще один світанок на Донбасі, тепер на броні з десантниками. Мій улюблений військовий наказ. Меломанія. Працює САУ “Гвоздика”, а я ссу, як завжди”, – описав свої будні Орест.

Раніше Дрималовський опублікував фото, на якому показав, чим він з побратимами харчується на полігоні. Військові їли рисову кашу з яловичиною, хліб з майонезом і яблуко.

Read Previous

⚡Як навчались на початку? Військові розказали СЕКРЕТ #shorts

Read Next

Замшева куртка, білі штани та окуляри: Єфросініна знялась у центрі Києва

Most Popular