Де замовити таксі онлайн у Києві

Усі прекрасно пам’ятають часи, коли торгуватися за ціну на таксі доводилося з водієм просто біля машини, а потім стежити за лічильником, чи він раптом не підкручений. Зараз же можна побачити ціну ще до поїздки, обрати найкращий тариф для себе. Усе це доступно під час замовлення таксі онлайн через застосунок.

Замовити таксі онлайн пропонує київський підрозділ “Лайм Таксі”. Скористатися послугою можна, заповнивши спеціальну форму на сайті, або ж через застосунки для Андроїд або Айфон.

Зручності під час замовлення таксі онлайн у Києві

Щоб замовити таксі онлайн у Києві вам потрібно у формі на сайті вписати адресу, куди має приїхати машина, і кінцеву точку маршруту. Якщо хочете зробити попереднє замовлення – ще час подання авто. Під час кожного замовлення таксі через інтернет ви отримаєте знижку 20 %, що вельми вигідно.

Переваги виклику таксі онлайн через застосунки для Андроїд, Айфон, Айпад

Застосунок зроблени й якісно, не потребує багато місця на гаджеті й працює без збоїв.

Є можливість додавати маршрути в обрані.

Відстеження поточних замовлень, прийнятна ціна.

За використання застосунку не знімається плата.

Виклик машини в режимі 24/7.

Онлайн-замовлення таксі класу “Універсал” чи “Комфорт”.

Можливість кур’єрського доправлення.

Також ви можете замовити машину з кондиціонером, що створить комфортну атмосферу в салоні авто.

Замовлення мікроавтобуса таксі

Лайм Таксі, маючи величезний досвід пасажирських перевезень, упевнено заявляє – для безпеки , комфорту й надійності, або якщо ви збираєтеся їхати з компанією друзів, родичів, вигідно замовити мікроавтобус таксі.

Зараз мікроавтобуси набувають популярності, і навіть три-чотири людини для комфорту воліють обрати саме такий вид транспорту.

Адже замовивши бус від “Лайм Таксі” ви отримаєте:

Швидкий, сучасний, просторий автомобіль.

Професійного водія.

Економію грошей, оскільки відпадає необхідність замовлення кількох легковиків.

У наявності мікроавтобуси на 8, 10, 12, 15, 18 місць. Доволі зручно під час поїздок групи людей на екскурсії, на природу, або ж якщо потрібно перевезти багато речей. Вже навіть дачники, що б не трястися в електричках, об’єднуються і замовляють мікроавтобус. А коли в людей весілля, з’їжджаються гості – автобус необхідний. Адже потрібно зустріти, відвезти їх у ресторан, а ще всі хочуть їхати в одній машині – все це можна зробити за допомогою мікроавтобуса таксі. А водії служби добре орієнтуються в місті, завжди обирають оптимальний маршрут.

Тому, замовляючи “Лайм Таксі” онлайн, – це завжди високий рівень перевезення, цілодобове обслуговування, справність авто й низька ціна!

Read Previous

Сніжний циклон залишив Україну. Погода готує під ялинку “сюприз”

Read Next

В Україні виявили ще п’ять випадків зараження штамом коронавірусу «Омікрон»

Most Popular