“У Бога на плечі – шеврон з українським прапором”: Зеленський привітав українців з Великоднем

Біблія вчить нас любові до ближнього. А сьогодення показало справжнє значення цього слова.

Адже всі українці стали одне одному ближніми. А колишній сусід порушив усі заповіді, зажадав наш дім, прийшов нас убивати. На цьому у своєму привітанні з Великоднем наголосив президент Володимир Зеленський.

“Світ бачить це. Бог знає це. І ми віримо: у Бога на плечі шеврон з українським прапором. Тож із таким союзником життя точно переможе смерть”, – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Після найтемнішої ночі приходить день”: Сирський звернувся до українців

Президент нагадав, що Великдень символізує звільнення душі людини від рабства зла й темряви. Перемогу добра й справедливості, перемогу життя над смертю.

“За все це ми боремось 802 дні поспіль. 802 дні, коли воля протистоїть мороку, доблесть протидіє терору. 802 дні нашого спротиву, які можна описати словами з Євангелія від Іоанна: “А Світло у темряві світить, і темрява не обгорнула його”, – сказав Зеленський.

Він наголосив, що всіх нас об’єднує цього дня одна спільна молитва.

“За всіх наших бійців, які зустрічають Великдень в окопах і на позиціях. За наших воїнів світла, які стримують демонів на всіх напрямках. За тих, хто дотримується в житті ще однієї заповіді: захищати Україну. За те, щоб усі вони повертались живими. За всіх наших цивільних людей, які щодня важко працюють, аби держава була міцною, аби успішно долала нечисту. За тих, хто живе й працює для цього. За всіх наших дітей. Не за віком мужніх хлопчиків і дівчаток, у яких Росія вкрала дитинство, але які, попри все, не розучились усміхатися й вірити в диво. За всіх наших матерів і батьків, у яких забрали щасливу, спокійну старість. Та які, попри все, тримаються й піклуються по нас”, – зазначив президент.

Служба безпеки України закликала громадян дотримуватися заходів безпеки під час святкування Великодня.

Зокрема, СБУ закликає українців обмежити відвідування масових заходів через загрозу обстрілів російськими окупантами.

Read Previous

🔥Наші танкісти ВІДПРАЦЮВАЛИ в ціль #shorts

Read Next

Ворог не зможе просуватися далі, якщо не захопить Часів Яр – військовий

Most Popular