Отримаєте зелене світло: астрологиня назвала “везучі” знаки зодіаку

6 травня все вдаватиметься з першого разу. Зберігайте послідовність у веденні бізнесу та переговорів.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Триває доленосний період, – говорить астрологиня. – Гарно підуть справи, які розпочали ще у квітні. Отримаєте зелене світло. Вдасться уникнути доган. Гарну суму зароблять ті, хто працює в торгівлі. “Везунчиками” себе відчують Раки, Діви, Стрільці і Скорпіони. Будьте опорою для коханих і старших членів родини. Усе йтиме до ваших рук. Купуйте нерухомість та авто”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Гроші надходитимуть вчасно. Ви не відчуватимете серйозних фінансових проблем. Не час виставляти у продаж власну нерухомість. У бізнесі оберіть стратегію малих кроків.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Випадково зустрінете старих знайомих. Серед них будуть ті, кого ви раніше кохали. Не ведіться на їхні обіцянки. Це принесе багато клопоту і проблем.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не позичайте гроші. Борг стане для вас справжнім випробуванням. Якщо не вистачає на новий ноутбук чи авто, відкладіть покупку до кращих часів. Позбутися тривожності допоможе візит до психолога.

Рак (22 червня – 22 липня)

Витрати перевищують заробітки. Не бачитимете перспективи. Це пригнічуватиме. Задумайтеся, що заважає рухатися вперед. Дехто наважиться піти на курси дизайну чи програмування. Не спішіть з вибором нової професії.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Усе йтиме за планом. Зараз заробітки менші, ніж ви очікували. Але попереду період розквіту і нових здобутків.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Все повертатиметься бумерангом. За свої вчинки доведеться відповісти. Добро вертатиметься до вас сторицею. Безглуздо сперечатися з людьми, які насолоджуються, коли когось критикують та ображають. Промовчіть і тільки виграєте від цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальні градуси та дощі з грозами: прогноз погоди на 6 травня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вдасться усе, що робите руками. Результат вас приємно вразить. Готуйте торти та салати за новими рецептами. Стосунки з коханими вийдуть на новий рівень. Залишайтеся відвертими. Важливі рішення приймайте удвох.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Все повертатиметься бумерангом. За свої вчинки доведеться відповісти. Добро вертатиметься до вас сторицею. Безглуздо сперечатися з людьми, які насолоджуються, коли когось критикують та ображають. Промовчіть і чим скоріше змініть співрозмовника.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Важко буде підняти себе з дивану. Візьміть відпустку на кілька днів і відчуєте, як відкриється друге дихання.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Нові наставники підкажуть, чим займатися, аби стати багатим та успішним. Це найкращий день для початку нового курсу навчання. Вдалими будуть знайомства у соцмережах.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Беріть на себе більше обов’язків. Цього дня ви здатні гори звернути. Вдаватимуться будь-які справи. Заробітки зростають, але не поспішайте їх витрачати. Заощадження допоможуть вам незабаром покращити житлові умови.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Справи підуть угору. Гордість викликатимуть діти. Порадійте за їхні успіхи у школі чи новому колективі. Тіштеся досягненням коханих.

Травень принесе українцям багато гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар’єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Read Previous

ЗСУ мають якнайшвидше перехопити ініціативу на фронті – ISW

Read Next

Не розповідайте нікому нічні сни: заборони та прикмети дня

Most Popular