У Туреччині можуть закрити тисячі готелів

3 тис. готельних об’єктів можуть закрити у Туреччині.

Вони не отримали сертифікати туристичної діяльності, заявив міністр культури та туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой, повідомляє Türizm Ajansı.

В Анкарі ухвалили закон про передачу під контроль міністерства готелів, мотелів та гуртожитків, які мають сертифікат муніципалітету на експлуатацію та надають послуги низького рівня. Після цього виникла потреба отримувати сертифікат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В якій країні відпочинок стане найдешевшим. Хто очолив рейтинг

“Було чотири тисячі об’єктів. Тисяча отримала документи. Для трьох тисяч час спливає. Готелі, які не отримають сертифікат, будуть закриті”, – сказав міністр.

Він додав, що на рівні муніципалітетів робота з контролю за послугами, які надають ці готельні об’єкти, не велася належним чином. Тому вони перейдуть під контроль міністерства.

Українські Карпати стали чи не найпопулярнішим курортом під час війни. До моря другий рік немає доступу. Люди їдуть відпочити серед природи. Перевагу віддають річкам та озерам.

Розкажемо про найбільш популярні озера карпатського регіону, у яких дозволене купання та які варто включити у маршрут подорожі під час відпустки.

Read Previous

Нищівна повінь із зсувами ґрунту вбила понад 65 людей

Read Next

Аналітики показали свіжі карти боїв в Україні

Most Popular