Війну в Україні можна завершити одним дзвінком – Сікорський

Повномасштабну війну РФ проти України можна завершити “за п’ять хвилин”. Один дзвінок російського диктатора Володимира Путіна міністру оборони Сергію Шойгу може це зробити.

Водночас завершення війни можливе тоді, коли Путін зрозуміє, що не переможе, заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю RMF 24, відповідаючи на запитання, коли, на його думку, може закінчитися війна.

“Війна може закінчитися за п’ять хвилин. Одним телефонним дзвінком Путіна до Шойгу. Це агресивна колоніальна війна, і вона закінчиться, коли агресор прийде до висновку, що жертви не варті кінцевої мети. Але до цього висновку агресор ще не дійшов”, – сказав він.

Тому сподіватися на якісь чергові домовленості з Росією небезпечно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава МЗС Польщі заінтригував заявою про відправку військ в Україну

Раніше Сікорський заявляв, що Китай може змусити Путіна закінчити війну в Україні.

“Євросоюз міг би збільшити військову допомогу Україні. Вартість загальної фінансової допомоги ЄС Україні навіть вища, ніж США”, – наголосив він.

Розпочалася 803-тя доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 125 бойових зіткнень, повідомив уранці 6 травня Генеральний штаб Збройних сил України. Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажуючи ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Read Previous

Які частини тіла людини є улюбленими для кліщів: перевіряйте ці шість місць частіше

Read Next

В Україну прилетіли “бойові птахи” – показали фото

Most Popular