S.T.A.L.K.E.R. 2 посів одне з перших місць у списку найбажаніших ігор

Гра S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl від української студії GSC Game World посідає одне з перших місці у переліку найбажаніших ігор у Steam.

До виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl залишається лише кілька місяців, і цікавість до гри продовжує зростати. Про це свідчать, зокрема, рейтинги в Steam.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали рейтинг найкращих комп’ютерних сюжетних ігор, які варто пройти у 2024 році

Гра вже посідає 4 місце у переліку “Найбажаніші”, поступаючись лише рольовій екшн-грі Black Myth: Wukong, грі в жанрі метроїдванія Hollow Knight: Silksong та симулятору містобудування з елементами симулятора виживання Frostpunk 2.

Серед ігор, які доступні українською мовою S.T.A.L.K.E.R. 2 поступається лише Frostpunk 2.

Як відомо, рольова гра в жанрі постапокаліптичного шутера від першої особи з елементами survival horror та immersive sim S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl є продовженням культової серії ігор S.T.A.L.K.E.R, події якої відбуваються в наш час, в альтернативному світі на території України, в Чорнобильській зоні відчуження. Гра мала вийти у квітні 2022 року. Реліз переносили на 2023-й рік, але він так і не відбувся.

Наразі очікується, що гра вийде ексклюзивно для Xbox Series X/S, а також ПК на Windows 5 вересня 2024 року. Напередодні розробники показали новий трейлер гри з українською озвучкою.

Раніше GSC Game World опублікували новий трейлер до гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Він отримав промовисту назву “Це не рай”.

Цей трейлер не містить сцен битв з мутантами чи іншими супротивниками. Натомість він демонструє красу Зони.

З перших кадрів глядачі можуть поглянути на територію, де будуть відбуватися події гри, з висоти пташиного польоту.

Read Previous

alyona alyona & Jerry Heil пройшли до фіналу Євробачення: відео виступу

Read Next

В Україні на аукціон виставили біткоїн: за скільки продають

Most Popular