Росіяни атакують логістичні центри, щоб перешкодити поставкам західної зброї – військовий експерт

Російські війська намагається перешкодити постачанню в Україну нового великого пакета військової допомоги від США та європейських партнерів.

Тому ворог атакує великі логістичні центри, зокрема, в районі міста Дніпро, по Синельниковому і Павлограду. Таку думку в інтерв’ю OBOZ.UA озвучив військовий експерт Владислав Селезньов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські терористи знову атакували Україну ракетами

“Відомо, що в районі цих населених пунктів є ключові залізничні розв’язки. Безумовно, противник б’є по нашій логістиці, щоб ми мали проблеми щодо оперативного масштабного перекидання наших сил і засобів на найбільш загрозливі напрями”, пояснив він.

Селезньов переконаний, що росіяни не битимуть по території Німеччини та Польщі. Хоча представники Пентагону заявляють про те, що чимала кількість військово-технічних ресурсів зосереджена на базах на території цих країн

За оцінками експерта, темпи та обсяги постачання військової допомоги визначать, як розвиватиметься ситуація на полі бою, зокрема, на більш напружених ділянках фронту в районі Часового Яру та на Авдіївському напрямку.

Вдень 23 квітня росіяни завдали удару по передмістю Дніпра. Через ракетну атаку постраждали, попередньо, четверо людей.

19 квітня російські війська влаштували масований удар по Дніпропетровській області. Під обстріл потрапили Дніпро, Кривий Ріг, Синельниківський район.

Так, у Дніпрі росіяни своєю метою обрали залізничну інфраструктуру. Вокзал у Дніпрі на якийсь час припинив роботу, були затримки поїздів. Крім того, у Дніпрі спочатку повідомлялося про 15 поранених та двох загиблих. Пізніше кількість жертв та постраждалих у регіоні почала зростати.

Серед постраждалих у Дніпрі і залізничники – сім поранених та одна загибла. У Синельниківському районі загинули діти – 8-річний хлопчик та 14-річна дівчинка-підліток.

Read Previous

Модель Playboy влаштувала пікантну зйомку в ультратонкому мереживі

Read Next

Програма Олени Зеленської опублікувала ілюстрації про ветеранів

Most Popular