iPhone чи Samsung: назвали лідерів ринку смартфонів

З’ясували, які смартфони користувалися найбільшим попитом у першому кварталі поточного року.

Авторитетна агенція Counterpoint Research провела аналіз ринку і виявилося, що пристрої Apple та Samsung є найпопулярнішими, пише “Уніан”.

“Користувачі віддають перевагу смартфонам із преміального сегмента: сім із 10 моделей у списку коштують від 600 доларів. За підсумками першого кварталу 2024 року найбільш бажаним смартфоном на ринку є iPhone 15 Pro Max. Водночас усі чотири моделі iPhone 2023-го увійшли в десятку найбільш продаваних. Ну а потужний флагман став абсолютним бестселером, попри цінник у 1199 доларів”, – пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google представить новий смартфон: що про нього відомо

iPhone від Apple посіли перші чотири сходинки рейтингу. На п’ятому місці – Samsung S24 Ultra. Це найбільш продаваний Android 2024 року.

“Високі показники пояснюються, зокрема, досягненнями в галузі штучного інтелекту Galaxy AI. Також у рейтингу можна знайти дуже дешеві Galaxy A15 і Galaxy A34”, – пояснюють експерти.

Китайських смартфонів у рейтингу не представлено.

На сайті компанії Logitech, партнерів Apple, у розділі сумісних з її стилусом Crayon пристроїв знайшли інформацію щодо двох гаджетів Apple, які ще не аносували.

Прем’єра очікується лише на жовтневій презентації. Ідеться про 12,9-дюймовий iPad Pro шостого покоління та 11-дюймовий iPad Pro четвертого покоління.

Read Previous

Коломойському повідомили про підозру у замовленні вбивства

Read Next

Як подолати стрес та депресію: найдешевший спосіб

Most Popular