Ворог накрив вогнем Херсон і область: є жертви

Внаслідок російських обстрілів у Херсоні пошкоджено критичну інфраструктуру.

Через ворожі удари місто залишилися без світла, повідомив 8 травня начальник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

“Нині енергетики працюють над його відновленням. Також ворог атакував залізничну інфраструктуру, пошкоджено колії. Тому рух потягу №121/122 Київ-Херсон-Київ залізничники тимчасово обмежили до Миколаєва. Для пасажирів, які прямували до Херсона або у зворотному напрямку, організовано підвезення автобусами”, – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвав Путіна нацистом: Зеленський відреагував на нічну атаку

Цієї ночі російські війська обстріляли також Білозерку. Внаслідок ворожих ударів у власному будинку загинула жінка 1959 року народження. Ще двоє людей поранені.

“Окупанти знову крили вогнем оселі місцевих жителів. У важкому стані до лікарні доставили 40-річного чоловіка. Він отримав вибухову травму, поранення обличчя та руки”, – додав Прокудін.

Також нині у медзакладі перебуває 65-річна потерпіла, в якої діагностували контузію та вибухову травму. Стан жінки оцінюють як середньої тяжкості.

У зведенні Генштабу ЗСУ зазначається, що вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, завдавши масованого ракетного удару. Внаслідок російських терористичних атак є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали низка багатоповерхівок та інші об’єкти цивільної та енергетичної інфраструктури.

Read Previous

Олівії Калпо – 32. Яскраві фото найкрасивішої жінки Всесвіту

Read Next

💥Путін ЗЛЯКАВСЯ виходити після ІНАВГУРАЦІЇ. Кремль НА КОЛІНАХ. Сі цинічно посміявся над диктатором

Most Popular