Як швидко розморозити фарш

Швидко розморозити фарш можна за допомогою кількох способів.

Кожний обирає для себе найоптимальніший варіант.

Чотири способи розморожування

Якщо вам потрібно розморозити фарш якомога швидше: використовуйте мікрохвильовку. Стежте, щоб фарш не перегрівся. Перегрітий фарш може стати сухим і гумовим.

Помістіть фарш у миску, придатну для мікрохвильової печі, і розморозьте на режимі “Розморожування” або за 50% потужності. Перевертайте фарш кожні 30 секунд, щоб він розморожувався рівномірно. Час розморожування: залежить від кількості фаршу. Зазвичай для 450 г фаршу потрібно 3-5 хвилин.

Якщо вам важлива безпека харчових продуктів: розморожуйте фарш у холодній воді. Помістіть фарш у герметичний пакет або вакуумну упаковку. При цьому міняйте воду кожні 30 хвилин. Час розморожування: 1-2 години на 450 г фаршу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікрохвильовка не знадобиться: як швидко розморозити м’ясо

Якщо у вас є трохи часу: розморожуйте фарш під струменем холодної води. Це досить швидкий спосіб. Помістіть фарш у герметичний пакет або вакуумну упаковку. Пропустіть через пакет струмінь холодної води. Час розморожування: 15-20 хвилин на 450 г фаршу.

На водяній бані. Це не найшвидший, але безпечний спосіб. Помістіть фарш у миску і поставте її в каструлю з гарячою водою, але щоб вода не кипіла.

Незалежно від того, який спосіб розморожування ви використовуєте, фарш необхідно приготувати одразу ж після розморожування. Повторно його заморожувати не можна.

Багато людей купують в магазині готовий фарш, якщо вдома немає м’ясорубки або немає часу перемелювати його.

Є два методи, як приготувати котлети, коли вдома є шматок м’яса, але немає м’ясорубки. Про них розповість Gazeta.ua

Read Previous

Уряд створив штаб підготовки до опалювального сезону і збільшив субсидії

Read Next

Венеція за 10 днів заробила на туристах €1 млн

Most Popular