“Впевнені, що їх не мобілізують”: нардеп сказав, хто зараз стоїть у чергах до ТЦК

Нині у чергах до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки стоять переважно не добровольці, а ті, хто має бронювання чи певні проблеми зі здоров’ям.

Вони впевнені, що їх не мобілізують. Про це на брифінгу в парламенті розповів секретар оборонного комітету Верховної Ради Роман Костенко, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черги біля ТЦК: про що там говорять чоловіки, які прийшли оновити дані

“Приходять ті, хто практично впевнений у тому, що його не призвуть на службу. Це питання обговорювалося в комітеті”, – сказав він.

Нардеп вважає, що зменшити кількість людей у чергах можна буде після впровадження електронного кабінету. Тоді частина з них оновлюватиме дані онлайн.

“Нам його вже продемонстрували. Там є певні зауваження, але загалом він може впоратися з цим завданням. Водночас після поновлення даних в електронному кабінеті, людям все одно доведеться йти до ТЦК”, – додав Костенко.

Щоб не стояти в чергах до територіальних центрів комплектування, охочим оновити свої дані слід спланувати візит не в час пік.

Усі ТЦК в Україні зараз переведені на цілодобовий режим роботи. Про це заявив представник Генштабу ЗСУ полковник Юрій Глущенко.

Read Previous

Рада проголосувала за звільнення Кубракова. Він прокоментував рішення

Read Next

НАЛІТ ШАХЕДІВ на південь України. Результати роботи ППО. На Сумщині ПЕКЛО – обстріли не вщухають

Most Popular