“Небо і земля” – у мережі порівняли виступ alyona alyona & Jerry Heil у нацвідборі та півфіналі

Співачка Jerry Heil порівняла їхній виступ з alyona alyona на нацвідборі та в півфіналі Євробачення.

Зазначимо, що під час нацвідбору виконавиці з’явилися на сцені в чорному одязі. Тоді їх розкритикували через невдалі образи та вокал. У півфіналі дует повністю змінив декорації й вбрання. Jerry Heil постала в бежевій сукні з бахромою і металевим рукавом. alyona alyona була в бежевих штанах, металевій кольчузі і тренчі у тон.

Номер для alyona alyona Jerry Heil ставила режисерка Таню Муіньо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення 2024: все, що треба знати про другий півфінал

Українці активно обговорюють відео. Зазначають, що артистки зробили колосальну роботу для створення потужного виступу.

“Небо і земля. Постановка, що зараз, у рази підсилює пісню, її сенси. На нацвідборі – було навпаки”, “Дуже потужно. Цікаво чи зрозуміли іноземці що то був не зорепад і не феєрверк а біль всієї країни. Аж до сліз пройняло”, “Найкращий виступ півфіналу, віримо, що ви виграєте цього року”, “Цього року Україна має виграти. Джері Хейл – національна гордість України”, “Після відбору я була трохи розчарована, бо той виступ був реально лажа, але на конкурсі все було просто вау”, “Такий контраст і така неймовірна робота, молодці”, – пишуть у коментарях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jerry Heil (@thejerryheil)

Дует alyona alyona Jerry Heil пройшов у фінал Євробачення. Тепер співачки боротимуться за перемогу в фіналі конкурсу в суботу, 11 травня. Виконавиці взяли участь у жеребкуванні, щоб визначити номер, під яким вони будуть виступати. Артистки витягнули папірець з написом “Вибір продюсера”. Це означає, що організатори конкурсу самі визначатимуть порядковий номер виступу учасниць. Таке нововведення має збалансувати гранд-фінал, щоб ліричні та енергійні номери не стояли поруч.

Read Previous

Парад у Москві: Путін вкотре пригрозив світові ядерним ударом

Read Next

У День Європи Зеленський прирівняв Путіна до Гітлера

Most Popular