Бачимо, до чого готуються російські нацисти – Зеленський звернувся до українців

Відомо, до чого готується ворог.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

Глава держави повідомив про нараду, за участі головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського, начальника Генерального штабу ЗСУ Анатолія Баргилевича і міністра оборони Рустема Умєрова.

“І про те, як прискорити постачання зброї від партнерів, і про те, як діяти зараз, наявними силами й засобами, наявною зброєю, щоб досягати необхідних нам результатів. Бачимо, до чого готується окупант. Буде йому відповідь”, – сказав президент.

“Дякую всім нашим солдатам та командирам, кожному підрозділу, які ефективно діють на фронті та знищують окупанта. Особливої вдячності за бої цими днями заслуговує підрозділ ГУР “Кракен”. Дякую вам, хлопці. І всім, хто дає Україні результат. Результат, який нам так потрібен. Сьогодні ж призначив нового командувача Сил спеціальних операцій Олександра Трепака. Достойна людина, сильний воїн, Герой України”, – заявив глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина придбає у США три системи HIMARS для України

Російські нацисти не злякають Україну, так само, як і всіх тих, хто допомагає нам, сказав Зеленський.

“Візит в Україну президентки Європарламенту Роберти Мецоли. Дуже символічно, що саме сьогодні, у День Європи, наше з Робертою спілкування з журналістами перервала повітряна тривога. Це те, чим російські нацисти хочуть підмінити життя не лише в Україні, а й в усій нашій Європі, усюди, куди дотягнуться їхні терористичні удари. Україну вони не злякають і не зламають так само, як і всіх тих, хто сміливо та принципово допомагає нам захищати життя”, – заявив глава держави.

“Дякую кожному й кожній, хто захищає Україну та життя. Дякую всім, хто додає нам сили”, – звернувся президент.

Доповнюється.

Read Previous

Уряд готує підвищення цін на електрику – нардеп розповів деталі

Read Next

Спікер Джонсон висловився про погрози Байдена у бік Ізраїлю

Most Popular